Antena Meniu Search
x

Foto Cum a ajuns un bebeluș din SUA să se nască într-o parcare de la McDonald’s. Copilul, alintat "Micuțul McFlurry”: "Știam că va veni și nu mai ajungem”

Un copilaș din SUA a venit pe lume într-un context cu adevărat inedit și special. Micuțul s-a născut în mașină, într-o parcare de la McDonald’s, după ce mama lui a intrat în travaliu și nu a mai putut să ajungă la spital. 

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 17:04

Cum a ajuns un bebeluș din SUA să se nască într-o parcare de la McDonald’s. Copilul, alintat „Micuțul McFlurry”
Cum a ajuns un bebeluș din SUA să se nască într-o parcare de la McDonald’s. Copilul, alintat „Micuțul McFlurry” - Analysia Beck / Today

Analysia Beck, în vârstă de 25 de ani, obișnuia să se cutremure de fiecare dată câd citea povești despre copii care se nasc în locuri neobișnuite. Era îngrijorată ca nu cumva să aibă o astfel de experiență... însă nu a scăpat de ceea ce se temea cel mai tare, potrivit Today.

„Sunt încă în stare de șoc”, spune Analysia, în timp ce soțul ei, Daniel, râdea.

Băiețelul s-a născut într-o parcare de la McDonald’s

„A fost destul de intens”, spune Daniel, 27 de ani.

Pe acelaşi subiect

În jurul orei 23.00, pe 11 ianuarie, Analysia, care era însărcinată în 38 de săptămâni, a început să aibă contracții ușoare. Inițial, femeia nu s-a îngrijorat foarte tare, crezând că are parte de un travaliu fals. Analysia s-a culcat din nou, dar a fost trezită de contracțiile dureroase. Câteva clipe mai târziu, i s-a rupt apa. Ea și soțul ei au ieșit pe ușă de îndată ce mama Analysiei a sosit pentru avea grijă de ceilalți doi copii ai cuplului, Jayce, în vârstă de 3 ani, și Aubriella, în vârstă de 17 luni.

„Am stat în mașină vreo două minute când am spus: „Daniel, trebuie să te oprești, mă simt de parcă stau pe capul copilului. În acel moment, știam că va veni și nu aveam cum să ajungem la spital”, a povestit amuzată femeia. 

Daniel a intrat într-o parcare McDonald’s și a sunat la urgențe, în timp ce Analysia s-a urcat în spatele SUV-ului lor. 

„Am împins de trei ori și a ieșit”, a continuat femeia. 

Primul lucru pe care l-a observat Analysia a fost că nou-născutul avea pielea albastruie și s-a speriat.

„Cred că a fost din cauza a cât de frig era – zăpada sufla în mașina noastră și i-a ajuns pe față”, adaugă ea. „Din fericire, era perfect sănătos și totul era bine. Și-a trecut toate testele la spital.”

Analysia și Daniel au ales numele Micah pentru copil. Dar l-au numit „Micuțul McFlurry”, după celebra înghețată al lanțului de fast-food.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Cum a ajuns un bebeluș din SUA să se nască într-o parcare de la McDonald’s. Copilul, alintat "Micuțul McFlurry”: "Știam că va veni și nu mai ajungem”