Antena Meniu Search
x

Galerie foto “Cum pot să merg mai departe fără tine?” O mamă din Australia îşi plânge fiul de 22 de ani, care a murit ca un erou salvându-şi iubita însărcinată dintr-un incendiu

Un tânăr de 22 de ani, din Queensland, s-a stins din viaţă, după ce a încercat să îşi salveze iubita însărcinată din incendiul care le-a cuprins rulota. Bărbatul avea arsuri pe 95% din suprafaţa corpului şi din cauza rănilor mult prea grave nu a supravieţuit.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 14:53

Oamenii legii spun că Blake Whell şi tânăra de 20 de ani au fost găsiţi cu arsuri grave când serviciile de urgenţă au ajuns la rulotă, în Logan, după ora 23.00, luni. Se crede că femeia era însărcinată în 35 de săptămâni. Perechea a fost transportată la spital în stare critică, dar tânărul a murit marţi. Poliția a împrejmuit locul incidentului, dar investigațiile preliminare au indicat că incendiul nu a fost provocat de o mână criminală.

A murit ca un erou salvându-şi iubita

Logan House Fire Support Network (LHFSN) strânge bani pentru înmormântarea tânărului la cererea familiei. „Blake își apăra iubita și a suferit arsuri în proporție de 95% pe corp. Familia lui luat decizia sfâșietoare de a-l opri de la aparate”, a postat LHFSN marți.

Mama lui Blake Whell, Dianne, a postat marți un mesaj emoţionant pe rețelele sociale.„Frumosul meu fiu, Blake Andrew Connor Whell. Sunt atât de pierdută și paralizată de durere. Cum pot continua viața fără tine? Te iubesc până la lună și înapoi”, a spus ea pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » “Cum pot să merg mai departe fără tine?” O mamă din Australia îşi plânge fiul de 22 de ani, care a murit ca un erou salvându-şi iubita însărcinată dintr-un incendiu