Antena Meniu Search
x

Cuplul groazei din Anglia: și-au forțat copiii să mănânce de pe jos și să se spele pe dinți până sângerează: „Copilăria mea a fost un calvar”

Un soț și o soție și-au forțat copiii să mănânce de pe podea și șă-și spele dinții până când gingiile le sângerau, amenintându-i cu moartea în cazul în care aceștia se opuneau ordinelor.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 15:58

Copii au r[mas cu traume în urma abuzurilor la care au fost supuși
Cuplul groazei din Anglia: și-au forțat copiii să mănânce de pe jos și să se spele pe dinți până sângerează - The Sun

Lorna și Christopher Dennington și-au torturat cei trei copii timp de peste 20 de ani, abuzându-i și amenințându-i cu moartea dacă ordinele lor nu erau îndeplinite. Cuplul a apărut în instanță marți după ce a recunoscut multiplele acuzații de cruzime împotriva copiilor, care au fost atât de îngrozitoare încât unul dintre aceştia a încercat să se sinucidă, potrivit The Sun.

Lorna Dennington, în vârstă de 47 de ani, și-a forțat fata să mănânce de pe podea și a amenințat-o cu un cuțit când copila a refuzat să-și termine masa, pentru că îi era rău. Victima, care a fost batjocorită și numită grasă în fața fraților ei, suferă acum de tulburare alimentară și de probleme grave de sănătate mintală, ani mai târziu de la incidentele odioase. 

Copiii au rămas cu traume în urma abuzurilor crunte la care au fost supuși

Acum câteva luni am încercat să mă sinucid și asta a fost din cauza a tot ce mi-a făcut ea. M-au făcut să simt că eu sunt problema. Poliția și serviciile sociale, m-au dus înapoi la ei când am fugit. Copilăria mea a fost un calvar și de atunci mi se îmtâmpă lucruri oribile în continuare", a declarat fata.

Pe acelaşi subiect

O altă pedeapsă a fost atunci când femeia a bătut-o cu brutalitate pe una dintre fete, smulgându-i părul din cap, după ce aceasta s-a tuns fără permisiunea ei. De asemenea, în timpul anchetei, curtea de apel a aflat și despre abuzurile la care a fost supus băiatul.

Când a venit acasă cu pantalonii umezi după ce s-a jucat într-un râu afară, mama lui l-a tras în baie și l-a forțat să stea cu capul în apă, spunând: „Dacă vrei să te joci în râu, încearcă asta!”. Cuplul monstruos l-ar fi rănit pe băiat pentru că a venit târziu acasă, lovindu-l în mod repetat cu capul de dulap și amenințandu-l cu moartea.

Timpul pe care am trăit cu Lorna și Christopher m-a afectat profund. Dacă cineva din apropierea mea ridică o mână, mă feres automat”, a declarat un băiat.

O altă pedeapsă îngrozitoare aplicată copiilor includea obligarea copiilor să se spele pe dinți până când gingiile începeau să sângereze. Lorna ar fi folosit, de asemenea, un burete de sârmă când le făcea baie copiilor. Cei doi au fost condamnați la 12 luni de închisoare la Teesside Crown Court marți, 6 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Cuplul groazei din Anglia: și-au forțat copiii să mănânce de pe jos și să se spele pe dinți până sângerează: „Copilăria mea a fost un calvar”