Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 7 ani a fost răpită de o femeie şi violată de iubitul acesteia. După abuz, copila a fost aruncată pe geam de la etajul doi

O rusoaică a fost arestată, după ce a răpit o fetiţă de şapte ani, pe insula Iturup, pentru ca iubitul ei să o violeze, apoi au aruncat-o de la fereastra unui apartament, situat la etajul doi.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 15:02

Fetiţă, abuzată de un străin
Fetiţă, abuzată de un străin - Shutterstock - foto ilustrativ

Andrei Komarisky, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de viol şi tentativă de omor, în urma implicării pe care a avut-o în tot acest caz halucinant, scrie Daily Mail

Atacată cu o cruzime extremă

Iubita lui, Veronika Khomchuk, în vârstă de 28 de ani este acuzaă că a răpit-o pe copilă ademenind-o sub pretexte false în apartamentul unde cei doi locuiau. Tot acolo, în spatele uşilor închise, fără ca nimeni să bănuiască ceva, fata a trăit un adevărat calvar. 

Fetiţa de şapte ani se luptă acum pentru viaţa ei la un spital din Yuzhno-Sahalinsk. Aceasta a fost transportată la spital cu un elicopter, însă starea ei este în continuare una gravă, potrivit presei locale care citează medicii.

Pe acelaşi subiect

„Este foarte greu să găsești cuvinte pentru ceea ce s-a întâmplat”, titrează ziarul local Komsomolskaya Pravda. Potrivit aceleiaşi surse, „Veronika a ales victima de la un loc de joacă. Când calvarul s-a terminat, au aruncat copilul pe fereastră"

Surse ale poliţiei care se ocupă de acest caz au mai spus că bărbatul nu este la prima abatere de acest fel şi că acesta a mai fost şi în trecut închis pentru viol. 

Insula Iturup cea mai mare și cea mai nordică insulă din sudul Kurilor, proprietatea căreia este disputată de Japonia și Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 7 ani a fost răpită de o femeie şi violată de iubitul acesteia. După abuz, copila a fost aruncată pe geam de la etajul doi