Antena Meniu Search
x

Copil aflat în plasament la un asistent maternal, găsit spânzurat în grajdul locuinţei. Minorul de 13 ani era iubit de familie şi un elev exemplar

Un copil de 13 ani a fost găsit mort în grajdul locuinţei sale din Localitatea Dodeşti, judeţul Vaslui. Acesta se afla în plasament la un asistent maternal şi s-ar fi sinucis.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 08.09.2021, 18:03

Rudele şi vecinii băiatului găsit spânzurat privesc şocaţi
Minorul a fost găsit după patru ore în grajdul locuinţei - Stiriest.ro

Ambulanţa din Bârlad a intervenit miercuri după-amiază în localitatea Dodești pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare.

"Din nefericire medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morții erau deja instalate.

Copilul se afla în plasament la un asistent maternal. Cazul a fost preluat de poliție pentru investigații suplimentare", spun cei de la ambulanţă.

Băiatul a fost găsit spânzurat

Pe acelaşi subiect

Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu, copilul nu ar fi avut niciun motiv pentru a recurge la acest gest.

Copilul plecase din casă de la ora 11.00 și a fost găsit spânzurat în grajdul locuinței patru ore mai târziu.

Minorul era în plasament la respectiva familie de la vârsta de 4 ani, era cuminte, învăța bine la școală şi era iubit de familie, mai spun sursele Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil aflat în plasament la un asistent maternal, găsit spânzurat în grajdul locuinţei. Minorul de 13 ani era iubit de familie şi un elev exemplar