Antena Meniu Search
x

Doi bunici şi-au găsit sfârşitul într-un mod tragic cu câteva zile înainte de Ziua Recunoştinţei. Avionul cu care călătoreau s-a rupt în două

Doi bunici erau în drum spre o cină în familie de Ziua Recunoștinței când au murit în mod tragic într-un accident de avion. Patty și Joe Kreher au murit când avionul lor de dimensiuni mici s-a prăbușit, după ce aeronava și-a pierdut controlul în timp ce încercau să aterizeze în Carolina de Nord. Rudele au fost devastate.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 18:51

Călătoria din St Louis, Missouri, în Carolina de Nord le-a adus sfârșitul lui Patty Kreher și Joe Kreher din Freeburg, Illinois. Avionul lor a căzut în jurul orei 11:00 sâmbătă, 19 noiembrie, lângă aeroportul Smith Reynolds din Winston-Salem, Carolina de Nord, relatează Mirror.

Departamentul de poliție Winston-Salem a confirmat decesele sâmbătă seara, 19 noiembrie, după ce un medic legist din comitatul Forsyth a ajuns la fața locului, după ora 15:00. Cu câteva clipe înainte de moartea cuplului, pilotul ar fi spus controlului traficului aerian că un motor „nu producea la fel de multă putere ca celălalt”.

Epava a fost găsită în apropierea unei locuințe, iar avionul s-a rupt pe jumătate, după ce a lovit un copac, într-un loc în care se aflau mai multe case. O localnică din apropiere, Susan Harrison-Bailey, a declarat pentru Winston-Salem Journal că a fost aproape de accident când s-a întâmplat, spunând că aeronava afectată s-a oprit între casa ei și a vecinului său. „Nu mi-am putut da seama că a fost un avion. Era mult fum. Am văzut că a fost izbit de copaci”, a spus ea. 

Cuplul urma să-și viziteze fiul și nepotul pentru Ziua Recunoștinței

Pe acelaşi subiect

Accidentul este acum investigat de National Transportation Safety Board (NTSB). Investigatorul pentru Siguranța Aeriană Pete Wentz a spus că pilotul a cerut controlului traficului aerian să rămână în aer până când ar fi fost sigură aterizarea. În timpul acestei încercări s-a produs prăbușirea și nu a fost efectuat un apel radio către autorități, din aeroavă.

"Pilotul a comunicat, spunând că vrea să zboare în jurul aeroportului pentru o a doua încercare de aterizare. În timpul manevrei de aterizare, aeronava a pierdut controlul și s-a prăbușit", a declarat Pete Wentz

Aplicația de înregistrare a zborurilor Flightradar 24 arată că avionul a aterizat la Londra, Kentucky, cu aproximativ o oră și 45 de minute înainte de a se prăbuși. Nu este încă clar dacă oprirea a fost planificată.

Ziua Recunoștinței, în acest an, joi, 24 noiembrie, este o sărbătoare federală în SUA și este una dintre cele mai importante perioade ale anului pentru familiile care se reunesc și petrec timp împreună. Cuplul urma să-și viziteze fiul și nepotul, care locuiesc în Winston-Salem, un oraș cu o populație de aproximativ 250.000 de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi bunici şi-au găsit sfârşitul într-un mod tragic cu câteva zile înainte de Ziua Recunoştinţei. Avionul cu care călătoreau s-a rupt în două