Antena Meniu Search
x

Doi copii de un an şi doi ani, găsiţi legaţi şi închişi într-o cuşcă, în apartamentul unei femei din Texas

Caz tulburător în Texas: Doi copii cu vârste fragede, de un an, respectiv doi ani, au fost găsiţi legaţi şi închişi într-o cuşcă, într-un apartament de tip duplex al unei femei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.01.2022, 11:08

Girofar poliţie
Doi copii de un an şi doi ani, găsiţi legaţi şi închişi într-o cuşcă, în apartamentul unei femei din Texas - Shutterstock

Priscilla Ann Salais, în vârstă de 37 de ani, a fost arestată şi reţinută în custodia poliţiei marţi, după ce a fost acuzată de abuz şi punere în pericol a sănătăţii pentru doi copii, după ce ofiţerii au făcut descoperirea tulburătoare în casa femeii din Texas.

Duminică după-amiază, agenţii de poliţie au primit un apel de urgenţă de la o femeie care cerea ajutor spunând că se teme pentru bunăstarea nepoţilor ei menţionând că s-ar afla sechestraţi în dormitorul unui asistent maternal. Nu după mult timp, pompierii au intrat cu forţa în camera apartamentului din blocul 400, în Bailey Avenue din San Antonio şi au găsit cei doi minori înăuntru, legaţi şi închişi într-o cuşcă.

Fetiţa de doi ani avea încheieturile şi gleznele legate între ele, avea răni vizibile, un ochi vânăt şi o buză spartă, plină de sânge, relatează The Sun. Băieţelul de doar un an a fost găsit înfăşurat complet cu mai multe pături, purtând un scutec „foarte murdar”, închis într-un ţarc.

Salais a primit temporar custodia copiilor, deoarece părinții lor erau investigați de către Serviciile de Protecție a Copilului pentru abuz fizic. Femeia nu are autorizaţie pentru a fi asistent maternal, a declarat un reprezentat CPS.

Pe acelaşi subiect

„Ceea ce le-a făcut ea acestor copii este de neiertat”, a spus șeful poliției din San Antonio, William McManus, după arestarea de marţi.

Femeia spune că totul este o greşeală şi cere clarificarea faptelor

Salais a negat însă acuzațiile împotriva ei, spunând reporterilor „să clarifice faptele” despre caz.

Ea și-a ținut capul în jos, repetând că „informaţia este greşită” şi cerându-le oamenilor să o întrebe pe bunica ei ce s-a întâmplat. Mama biologică copiilor, Isabella, susține că Salais este mama ei vitregă şi că a avut încredere în ea încât să-şi lase bebeluşii în grija ei.

„Îmi pare rău că s-a ajuns atât de departe”, a spus Isabella. „Nu ar fi trebuit niciodată să am încredere în nimeni”

Copiii au fost preluaţi de protecţia copiilor, iar femeia a fost arestată pe o cauţiune de 150.000 de dolari.

Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi copii de un an şi doi ani, găsiţi legaţi şi închişi într-o cuşcă, în apartamentul unei femei din Texas