Antena Meniu Search
x

Video Copii drogaţi şi violaţi de un bărbat din Galaţi. Cei care îl reclamaseră în trecut au ajuns să fie sancţionaţi de poliţie

Doi copii au fost salvaţi pe geam din casa unui pedofil. Individul i-a sechestrat în apartamentul lui din Galaţi, i-a îmbătat şi i-a drogat. O femeie din acelaşi bloc spune că şi fiul ei a fost acostat acum câţiva ani, pentru că suspectul nu se sfia să îşi vâneze victimele dintre locatari. Cei care l-au reclamat au fost însă tot ei amendaţi de poliţişti.

de Adrian Obreja

la 17.11.2021, 19:43

Vezi și

După 12 ore de calvar, copiii au fost salvaţi de pompieri cu autoscara. Băieţii, de 11 şi 13 ani, erau în grija unor asistenţi maternali. Îl ştiau din vedere pe suspect şi au avut încredere să îl însoţească în apartament. Acolo, au fost supuşi unor orori de nedescris întreaga noapte.

Tania Calcan, DGASPC Galați: Copiii au fost atrași, copiii au fost manipulați, au fost păcăliți și au ajuns în acel apartament. 

Cristina Gârda, procuror: Au consumat împreună o cantitate semnificativă de alcool şi ţigări cu efect halucinogen. Profitând de starea de euforie în care se aflau cei 2 minori a întreținut cu aceștia relații sexuale. 

Dimineaţă, pedofilul a plecat şi i-a încuiat în apartament. Copiii au reuşit să sune un îngrijitor şi să ceară ajutor. 

Pe acelaşi subiect

Casa de tip familial se află la 50 de metri de blocul în care au fost ademeniți copiii. Abia a doua zi pompierii și polițiștii au reușit să-i elibereze, cu ajutorul autoscarei, de acolo de la etajul 4, din apartamentul în care erau sechestrați.

Tatiana Paveliu, vecină: În noaptea când spuneți dumneavostră am auzit țipând, am ieșit pe scară. Era un băiat plinuț micuț de statură și încă unul. Și i-a băgat în casă. 

Femeia este vecină cu pedofilul. Nu a îndrăznit să intervină. Îl mai reclamase pe suspect în trecut, dar a fost amendată cu 2.000 de lei de poliţişti. Acum 10 ani, şi fiul ei a fost la un pas să fie violat în scara blocului de acelaşi individ. 

Tatiana Paveliu, vecină: Îl ținea forțat pe băiatul meu și încerca să-i dea pantalonii jos. 

Bărbatul mai fusese condamnat pentru infracțiuni similare

Suspectul, în vârstă de 32 de ani, este un prădător sexual. A fost condamnat în trecut pentru infracțiuni similare, lipsire de liberate și agresiuni sexuale. Vecinii se temeau să-şi mai lase copiii să iasă singuri din casă.

''Acum vreo 4, 5 ani, a mai avut unul. Tot la fel. A venit taică-su să-l omoare în scara blocului.''

Acum, a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copii drogaţi şi violaţi de un bărbat din Galaţi. Cei care îl reclamaseră în trecut au ajuns să fie sancţionaţi de poliţie