Antena Meniu Search
x

Video Drama care a ţinut britanicii cu sufletul la gură 3 săptămâni se adânceşte. Doi copii au rămas orfani de mamă, după ce trupul neînsufleţit a fost găsit nu departe de casă

Cele mai negre bănuieli s-au adeverit în drama care a ţinut britanicii cu sufletul la gură trei săptămâni. O mamă a doi copii a fost găsită fără viaţă, nu departe de casă. Dispăruse misterios când îşi plimba câinele, în timp ce vorbea cu colegii printr-un apel video. În loc să risipiească semnele de întrebare, descoperirea ridică şi mai multe.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 21:59

Vezi și

Fetiţa cea mică, de nouă ani, a femeii dispărute, încă spera să îşi revadă mama cu câteva ore înainte ca familia să primească vestea dramatică de la poliţişti. 

Peter Lawson, adjunct poliţie: Din păcate, putem confirma că am recuperat (corpul-n.r.) Nicolei Bulley din râul Wyre. 

Drama care a ţinut britanicii cu sufletul la gură 3 săptămâni se adânceşte

Nicola Bulley, consilier ipotecar în vârstă de 45 de ani, a devenit caz de interes naţional în Anglia după ce a dispărut pe 27 ianuarie, în vestul ţării. În ziua aceea, şi-a lăsat fetiţele la şcoală şi, în drum spre casă, a plimbat câinele pe malul unui râului. Două ore mai târziu, lucrurile ei erau descoperite pe o bancă, iar căţelul alerga neliniştit pe lângă apă. Trei săptămâni, poliţiştii nu au găsit nicio urmă despre ea. Au considerat dispariţia un accident şi au vorbit despre faptul că femeia avea probleme cu alcoolul, ceea ce a revoltat familia.

Pe acelaşi subiect

Paul Ansell, partenerul Nicolei: Personal, sunt 100% convins că ea nu este în râu. Ceva s-a întâmplat! Ceva s-a întâmplat!

Descoperirea macabră a stârnit şi mai multe controverse. Trupul femeii a fost văzut în apă de un trecător, nu de anchetatorii care au scotocit zona de mai multe ori şi au trimis inclusivii scafandrii să caute în râu. 

Peter Faulding, expert criminalist: Pot să spun cu siguranţă şi am dovezi, că la momentul în care noi am căutat în râu, nu exista niciun cadavru acolo. 

În vreme ce foşti criminalişti cu experienţă cred că a trecut prea mult timp de la dispariţie pentru ca misterul morţii femeii să mai fie dezlegat, comunitatea din oraşul său a transmis un mesaj emoţionant tatălui rămas singur cu cele două fetiţe: întreaga localitate va fi de acum familia lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Drama care a ţinut britanicii cu sufletul la gură 3 săptămâni se adânceşte. Doi copii au rămas orfani de mamă, după ce trupul neînsufleţit a fost găsit nu departe de casă