Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeule, toată lumea îl plânge". Un adolescent de 17 ani, găsit spânzurat într-un sat din Moldova. Băiatul şi-a şters toate mesajele din telefon

O tragedie inexplicabilă. Un adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat în satul Rădoaia, din raionul Sîngerei, Moldova. Nimeni nu ştie ce motiv ar fi avut băiatul, care învăţa foarte bine, să îşi pună capăt zilelor. Şi mai ciudat, înainte de a comite fapta, adolescentul şi-a şters toate datele din telefon.

de Monica Palade

la 20.01.2022, 13:30

Profesorii şi apropiaţii au doar cuvinte de laudă şi spun că Dumitraș nu dădea niciun semn că ar putea recurge la acest gest fatal.

„Băiatul a fost printre cei mai buni, cei mai activi. Recent a participat la activitățile extracurriculare cu o urătură atât de frumoasă. Nici nu ne-am așteptat de la el așa ceva. Vineri a venit la școală, toți au servit câte un ceai, au vorbit, au fost deschiși. Nici cu profesorii, nici cu elevii nu a avut vreun conflict. Nu s-a așteptat nimeni la așa ceva și nici nu ne putem dumeri ce s-ar fi putut întâmpla”, au declarat profesorii, potrivit tvn.md.

S-a sinucis peste drum de casă

Copilul era încă în viaţă, când bunica sa s-a trezit la primele ore să mulgă viaţa. 40 de minute mai târziu, acesta a fost găsit fără suflare. Adolescentul mai are o soră geamănă şi un frate mai mare şi erau crescuţi de bunică, pentru că mama lor se afla peste hotare unde muncea pentru ei.

Pe acelaşi subiect

„Dimineață la ora 06:00 era încă în pat. Am vorbit cu bunica lui chiar acum. Ieri a fost la cealaltă bunică și i-a dus o bancă de lapte, înapoi a venit cu tort, cu apă dulce. Dar a spus că frânghia cu care și-ar fi făcut seama, bunica spune că nici nu aveau așa ceva pe acasă. Era o frânghie tare de demult, de cânepă făcută”.

„Nu a băut, nu fuma, nimic. Cuminte, ajuta prin mahala, chiar vecinul este bolnav, venea îl ajuta la despicat lemne. Dar ce s-a întâmplat nu știm. Bunica îi căuta foarte tare, se duceau cu bunelul, cu motocultorul, îi ajuta. Ce se putea întâmpla. Cineva cred că l-au obijduit, că a șters și din telefon tot”,

„Un băiat deștept, învăța cel mai bine din clasă. Toată lumea îl plânge, Doamne Dumnezeule. Trecea pe la poarta mea, în toată ziua mă întreba ce fac. Așa un băiat. Ei sunt doi de gemene, Dumitraș și Dumitrița. Nu știu ce s-a întâmplat, mititelul, off. Tare bine învăța, tare deștept băiat, era clasa XII-a”, spun vecinii.

Copilul a fost găsit în apropierea unui iaz, aflat chiar peste drum de casa unde locuia. Trupul său a fost preluat de legişti în vederea efecturăii necropsiei. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Dumnezeule, toată lumea îl plânge". Un adolescent de 17 ani, găsit spânzurat într-un sat din Moldova. Băiatul şi-a şters toate mesajele din telefon