Antena Meniu Search
x

Durerea unei mame care şi-a văzut copilul mort, pe caldarâm. Băiatul de 18 ani fusese ucis cu brutalitate de 5 indivizi, între care un copil de 14 ani

Timpul trece, rănile rămân! Povestea sfâșietoare a unei mame care a uitat ce înseamnă liniștea și fericirea, după ce fiul ei, Michael Toohey, a fost ucis într-un atac brutal în centrul orașului Liverpool, pe 16 aprilie, anul trecut.

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 13:33

Michael, în vârstă de 18 ani, era pe bicicleta lui când a început să fie urmărit de o mașină condusă de unul dintre ucigașii săi. A încercat să se ascundă într-un magazin, însă criminalii l-au găsit și l-au supus la o suferință extremă. Michael a fost bătut până și-a dat ultima suflare. Urma să devină tată pentru prima dată, însă nu a mai apucat să-și cunoască băiețelul, relatează Mirror.

Trei frați, prietenul lor și un băiat de 14 ani, sentinţă de închisoare pe viaţă

Mama lui Michael a implorat paramedicii să-i salveze fiul în timp ce acesta zăcea inconştient pe podea, însă pentru Michael viața s-a sfârșit acolo. Declarația scrisă de familia lui Michael, descrie cum mama lui plânge acum în mod constant și refuză să-și părăsească patul, „deseori trezindu-se țipând noaptea”. După cele întâmplate, a fost diagnosticată cu anxietate și tulburare de stres post-traumatic.

Trei frați, prietenul lor și un băiat de 14 ani au fost închiși pe viață vineri, 24 februarie, pentru crima feroce și brutală. Cel care a condus atacula fost Keiron Williams, în vârstă de 28 de ani, descris fie ca fiind șeful unui grup de crimă organizată din Everton Michael a luat un autobuz spre London Road și a ajuns acolo în jurul orei 17:30. A văzut câțiva prieteni și s-a oprit să vorbească cu ei. Ceea ce nu și-a dat seama a fost că era urmărit de băiatul de 14 ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică.

Pe acelaşi subiect

Băiatul știa că Keiron Williams îl căuta pe Michael și l-a „chemat” pe fratele acestuia, Michael Williams, în vârstă de 25 de ani. Într-un val de telefoane, Michael Williams i-a spus, la rândul său, celui de-al treilea frate, Anthony Williams. Acele apeluri au pus în mișcare un atac care s-a încheiat cu crimă. În câteva minute, Keiron Williams a ajuns la fața locului l-a urmărit pe Michael, care a încercat să fugă de ei cu bicicleta, apoi s-a ascuns într-un magazin.

Familia lui Michael, distrusă după moartea adolescentului

Grupul a intrat după el, apoi au început să-l bată cu burtalitate. Michael a suferit răni îngrozitoare în timpul atacului. Un patolog a găsit mai multe vânătăi la cap și gât cauzate de lovituri multiple.

Pe 16 aprilie 2022, copilul nostru mic, Michael Toohey, a fost bătut cu brutalitate până la moarte. Am primit un telefon și ne-am dus la fața locului... acolo am asistat la cel mai oribil lucru care ne va bântui pentru tot restul vieții noastre. Michael zăcea nemișcat, în timp ce paramedicii încercau să-l salveze. Michael avea 18 ani, cel mai tânăr din familia noastră, de aceea îl numim copilul nostru mic. Avea toată viața în față și urma să devină tată. Începuse să-și schimbe viața, se mutase într-o casă nouă cu iubita lui. Era entuziasmat și își făcea planuri de viitor pentru sosirea copilului său, dorind să lase trecutul în urmă și să se concentreze pe viitor. Am văzut-o pe iubita lui Michael cum trebuie să-și crească singură băiețelul, deoarece tatăl lui a fost luat cu cruzime de lângă el.Tatăl său nu îl va învăța să meargă pe bicicletă, tatăl lui nu îl va duce la antrenamente de fotbal, toate lucrurile pe care un tată și un fiu ar trebui să le facă împreună”, a scris familia într-o declarație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Durerea unei mame care şi-a văzut copilul mort, pe caldarâm. Băiatul de 18 ani fusese ucis cu brutalitate de 5 indivizi, între care un copil de 14 ani