Antena Meniu Search
x

"Era plină de viață". O tânără din UK și-a pus capăt zilelor, după ce a înghițit otravă luată de pe internet

O femeie de afaceri din UK a murit după ce a luat otravă, comandată de pe internet. Trecea printr-o perioadă nu tocmai bună și era spitalizată la Psihiatrie. Autoritățile străine desfășoară o anchetă în acest caz, pentru a afla exact împrejurările în care influencerița și-a luat viața.

de Cristina Cruceru

la 10.01.2023, 08:46

"Era plină de viață". O tânără din UK și-a pus capăt zilelor, după ce a înghițit otravă luată de pe internet
"Era plină de viață". O tânără din UK și-a pus capăt zilelor, după ce a înghițit otravă luată de pe internet - Facebook

Beth Matthews, în vârstă de 26 de ani, a murit după ce a luat otravă, comandată pe internet. Femeia era o influecenceriță cunoscută în UK, dar și o femeie de afaceri de succes. Aceasta trecea printr-o perioadă nu tocmai bună și se afla sub supraveghere la un spital de Psihiatrie. Conform Daily Mail, Beth comandase o substanță otrăvitoare de pe internet, pe care a luat-o fără să stea pe gânduri. Așa și-a pus capăt zilelor.

Deși și-a luat viața acum câteva luni, ancheta încă nu s-a încheiat. Beth era cunoscută, în mediul online, unde era urmărită de foarte multe persoane. Ea a fost descrisă în instanță ca fiind "luminoasă și plină de viață", cu un "caracter incredibil".

După ce femeia a luat substanța respectivă, au fost chemați paramedicii. Aceasta a suferit un stop cardiac și a fost transportată imediat la spital. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Medicii au constatat decesul.

Femeia suferea de tulburări de personalitate

Pe acelaşi subiect

Beth Matthews fusese tratată pentru tulburări de personalitate la Priory Hospital Cheadle Royal, Heald Green, la periferia orașului Manchester. Aceasta a fost supusă unei terapii de specialitate. De asemenea, instanța a fost informată cu privire la faptul că tânăra suferise de probleme de sănătate mintală o mare parte din viață.

În aprilie 2019, Beth a încercat să se sinucidă și a suferit răni grave, care i-au schimbat viața. După acea experiență, aceasta a început să scrie bloguri despre propria călătorie în materie de sănătate mintală, câștigând un public fidel pe rețelele de socializare.

Andrew Bridgeman, asistentul medicului legist, a declarat în fața instanței că Matthews 'a ingerat o substanță care a venit prin poștă, destul de repede. S-a simțit rău și a fost dusă de urgență la spital unde, din păcate, a murit'. Ancheta medicului legist arată că Beth Matthews ar fi spus personalului medical că recipientul conținea pudră de proteine.

Mama lui Beth Matthew, Jane, i-a adus un omagiu fiicei sale. Ea a descris-o ca fiind "luminoasă și plină de viață", cu "un caracter incredibil". Jane Matthews a spus că fiica ei ar fi 'luminat viețile' celor pe care îi întâlnea. Femeia a detaliat modul în care fiica ei a reușit să îi ajute pe cei care au apelat la ea. De altfel, mama lui Beth așteaptă ca ancheta să se încheie până săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Era plină de viață". O tânără din UK și-a pus capăt zilelor, după ce a înghițit otravă luată de pe internet