Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Erau nebune după băieți”. Două profesoare din SUA, bune prietene, acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii de la liceul la care predau

Caz revoltător într-o școală din SUA. Două tinere profesoare, care predau la aceeași școală și erau prietene, au fost acuzate că au întreținut relații sexuale cu mai mulți elevi  în 2021 și 2022.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 17:01

Două tinere profesoare, bune prietene, acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii dintr-un liceu din SUA Două tinere profesoare, bune prietene, acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii dintr-un liceu din SUA - Gordon County Sheriff's Office

Railey Greeson și Brooklyn Shuler sunt acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii cărora le erau profesoare. Railey este acuzată că a întreținut relații sexuale cu doi elevi, în timp ce Brooklyn este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev între octombrie 2021 și ianuarie 2022, conform rechizitoriului, potrivit New York Post.

Acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii

Railey Greeson și Brooklyn Shuler erau bine cunoscute pentru comportamentul bizar pe care îl aveau la liceul din Georgia, spun părinții elevilor. 

Articolul continuă după reclamă

„Doar dacă te uitai la ele și deja îți dădeai seama că au probleme. Erau pur și simplu nebune după băieți”, a spus Audrey Decker, a cărei fiică vitregă frecventează școala.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, mamele elevilor spun că profesoarele le făceau avansuri și taților care veneau la ședințele cu părinții. 

„Ar fi trebuit să le vezi cu orice părinți atrăgători care au venit la școală. Ar flirta cu oricare dintre tați. Știi: să râzi prea tare, să te apropii prea mult, genul ăsta de lucruri”, a continuat să povestească mama.

Prietenia dintre celer două datează de câțiva ani buni. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » "Erau nebune după băieți”. Două profesoare din SUA, bune prietene, acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii de la liceul la care predau