Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Este ultima ei speranță". O mamă a aflat că mai are doar un an de trăit, după ce s-a prăbuşit în faţa copiilor, în UK. Diagnosticul, venit ca un fulger

O mamă a doi copii a avut șocul vieții ei când s-a prăbușit la doar trei luni după ce partenerul ei de 17 ani a cerut-o în căsătorie, la 40 de ani.

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 11:09

Danielle Camilleri și partenerul Brian, care sunt împreună de 17 ani și au doi copii, se aflau în plină planificare a nunții lor când a avut loc incidentul, relatează Mirror.

În timp ce gătea acasă împreună cu copiii ei, Charlie-Grace, în vârstă de 10 ani, și Amias, în vârstă de șapte ani, Danielle a scăpat brusc o lingură, și-a pierdut controlul brațului și a căzut la podea. „Vorbisem cu ea la telefon despre planurile ei de nuntă când s-a întâmplat. A fost înfricoșător pentru copii, dar, din fericire, Brian a intrat pe ușă și au fugit după ajutor la vecini. Brian i-a făcut respiraţie gură la gură pentru a o resuscita”, a pus sora ei, Gabrielle Canham.

"Nu a existat absolut nici un semn"

Danielle, care conduce o creșă în Cardiff, a fost dusă rapid la Spitalul Universitar din Wales, unde o un CT a dezvăluit o umbră pe creierul ei. Un RMN a confirmat că este o tumoare. „Nu a existat absolut nici un semn care să-i spună că era grav bolnavă. Habar n-aveam. A fost doar când s-a prăbușit acasă”, a declarat Gabrielle.

Pe acelaşi subiect

Cuplul s-a grăbit să-și planifice nunta în doar 27 de zile, spunând „Da” în fața a 110 invitați. Ulterior, Danielle a suferit o operație de 4 ore pentru a îndepărta tumora, dar aceasta s-a dezvoltat rapid și a fost diagnosticată cu o tumoare de glioblastom în stadiul patru. Danielle face acum chimioterapie și radioterapie. Familia ei încearcă, de asemenea, să strângă 250.000 de lire sterline pentru un tratament care nu este disponibil în prezent prin asigurarea de sănătate.

Diagnosticul a schimbat viaţa întregii familii

„Ni s-a spus că cancerul este inoperabil și lui Danielle i-au fost date de la 12 până la 14 luni de trăit. Dar nu are cum să renunțe. Este hotărâtă să-și vadă copiii crescând și să fie aici pentru ei. Încă suntem în stare de șoc și nu putem crede că se întâmplă acest lucru. Lumea noastră ca familie a fost devastată. Danielle nu poate suporta să le spună copiilor, deoarece viața lor nu va mai fi niciodată la fel”, a mărturisit sora femeii.

Apropiaţii Daniellei lucrează din greu pentru a strânge bani pentru tratamentul ei printr-o pagină Gofundme, care a strâns deja peste 22.000 de lire sterline. „Trebuie să facem tot ce putem pentru a strânge acești bani pentru Danielle. Este ultima ei speranță”, a adăugat sora ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Este ultima ei speranță". O mamă a aflat că mai are doar un an de trăit, după ce s-a prăbuşit în faţa copiilor, în UK. Diagnosticul, venit ca un fulger