Antena Meniu Search
x

Video Simi a murit carbonizat la volan, după un accident înfiorător pe un drum din Italia. Românul îşi dusese iubita la muncă şi se întorcea acasă

Tragedie pe drumul provincial 412, la ieşirea din Santa Cristina e Bissone, o comună din provincia Pavia, Italia. Un român a murit carbonizat la volan, după ce duba pe care o conducea a luat foc în urma unui accident înfiorător. Simi Iulian Moldovan tocmai își lăsase iubita la serviciu și se întorcea acasă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.05.2022, 12:14

Simi a murit carbonizat la volan, după un accident înfiorător pe un drum din Italia. Românul îşi dusese iubita la muncă şi se întorcea acasă - laprovinciapavese.gelocal.it / capturi video youtube

Accident frontal teribil în Italia, între o camionetă cu platformă de remorcare și o dubă, pe drumul provincial 412 care duce de la Santa Cristina la Villanterio.

Conform unei prime reconstituri făcute de carabinieri, nenorocirea s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 10.30. Camioneta cu platformă de remorcare, condusă de Marcello Clerici, venea din Villanterio și căra un Mercedes care trebuia reparat. Pe banda opusă, circula duba condusă de român. Simi Iulian Moldovan tocmai își însoțise iubita la muncă în Santa Cristina și se întorcea acasă. Se pare că tânărul a făcut o depășire înainte de a intra în curbă, a pierdut controlul volanului și a invadat banda opusă izbindu-se frontal de camioneta cu platformă.

Românul a rămas blocat în dubă şi a murit carbonizat

Marcello Clerici a observat pericolul și a făcut totul pentru a evita impactul. A frânat și a virat la dreapta, dar efortul lui a fost inutil. Impactul a fost atât de violent, încât duba a luat foc, iar românul a rămas blocat sfârşind carbonizat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul camionetei şi prietenul său Agostino Puleo au fost răniţi, dar nu și-au pierdut cunoștința. Potrivit jurnaliştilor La Provincia Pavese, Puleo a încercat să-l salveze pe Simi, dar, în acele condiții, a fost imposibil. Pompierii chemaţi la locul accidentului au stins duba şi au scos trupul fără viaţă al românului. 

Marcello Clerici, 48 de ani, din Villanterio, a fost transportat cu elicopterul la camera de urgență a spitalului San Matteo din Pavia, unde a fost operat.

Starea lui este gravă, deși nu pune viața în pericol. Prietenul cu care se afla în camionetă, Agostino Puleo, 51 de ani, a fost şi el dus la spital, dar starea lui nu este gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Simi a murit carbonizat la volan, după un accident înfiorător pe un drum din Italia. Românul îşi dusese iubita la muncă şi se întorcea acasă