Antena Meniu Search
x

Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii

Oja portocalie a ajutat anchetatorii să identifice o tânără de 17 ani dispărută, ale cărei rămășițe au fost găsite marți în curtea casei vecinului ei din Indiana, au declarat autoritățile, scrie CNN.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.12.2023, 16:14

Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii
Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii

Familia lui Valerie Tindall a raportat dispariția ei pe 8 iunie, cu mai bine de cinci luni mai devreme, a declarat Departamentul Șerifului din județul Rush într-o postare pe Facebook.

Valerie a fost găsită îngropată în curtea vecinului său

Patrick Scott, în vârstă de 59 de ani, care locuiește în spatele familiei Tindall, a fost arestat și acuzat de crimă după ce a recunoscut că a ucis-o pe 7 iunie, potrivit unui raport penal de omucidere. Scott a fost, de asemenea, acuzat de obstrucționarea justiției și de furnizare de informații false unui ofițer de aplicare a legii, potrivit documentelor de acuzare.

Instanța a depus o pledoarie de nevinovăție în numele lui joi, arată înregistrările. CNN a contactat un avocat al lui Scott, dar acesta nu a fost disponibil pentru comentarii.

Pe acelaşi subiect

Scott le-a spus detectivilor șerifului din județul Rush că l-a sugrumat-o pe fată cu o centură în casa lui, după o ceartă, potrivit raportului penal de omucidere. Scott deține o afacere de tuns iarba, iar Tindall lucra pentru el, se arată în raport.

Scott le-a spus detectivilor că a construit o cutie a doua zi și a pus cadavrul adolescentei în ea după ce l-a înfășurat cu plastic negru și apoi a lipit-o, se arată în raport.

El a pus cutia într-o groapă săpată în curtea sa.

Scott a informat inițial forțele de ordine și familia fetei că nu a văzut-o și nici nu a lucrat pentru ea pe 7 iunie, potrivit raportului de omucidere penală.

Cadavrul fetei a fost recunoscut după culoarea ojei de pe unghii

Cadavrul fetei a fost descoperit la începutul acestei săptămâni, după ce oficialii au executat un mandat de percheziție la domiciliul lui Scott, se arată în raport.

Când poliția a găsit rămășițele umane, a observat unghiile portocalii, care este culoarea lacului de unghii cu care ea a fost văzută ultima oară pe o postare pe rețelele de socializare pe 7 iunie, se arată în raport.

Potrivit raportului de omucidere penală, pe 11 octombrie, poliția a percheziționat proprietatea lui Scott cu câini, ceea ce a semnalat prezența rămășițelor umane într-un iaz din apropiere, dar nu au fost găsite rămășițe în iaz după o percheziție.

Luni au fost solicitate mandate de percheziție, iar cadavrul a fost găsit marți.

Cauza morții fetei este încă în așteptarea rezultatelor toxicologiei și a unui raport final de autopsie, spun autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Mapamond » Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii