Antena Meniu Search
x

Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii

Oja portocalie a ajutat anchetatorii să identifice o tânără de 17 ani dispărută, ale cărei rămășițe au fost găsite marți în curtea casei vecinului ei din Indiana, au declarat autoritățile, scrie CNN.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 16:14

Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii
Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii

Familia lui Valerie Tindall a raportat dispariția ei pe 8 iunie, cu mai bine de cinci luni mai devreme, a declarat Departamentul Șerifului din județul Rush într-o postare pe Facebook.

Valerie a fost găsită îngropată în curtea vecinului său

Patrick Scott, în vârstă de 59 de ani, care locuiește în spatele familiei Tindall, a fost arestat și acuzat de crimă după ce a recunoscut că a ucis-o pe 7 iunie, potrivit unui raport penal de omucidere. Scott a fost, de asemenea, acuzat de obstrucționarea justiției și de furnizare de informații false unui ofițer de aplicare a legii, potrivit documentelor de acuzare.

Instanța a depus o pledoarie de nevinovăție în numele lui joi, arată înregistrările. CNN a contactat un avocat al lui Scott, dar acesta nu a fost disponibil pentru comentarii.

Pe acelaşi subiect

Scott le-a spus detectivilor șerifului din județul Rush că l-a sugrumat-o pe fată cu o centură în casa lui, după o ceartă, potrivit raportului penal de omucidere. Scott deține o afacere de tuns iarba, iar Tindall lucra pentru el, se arată în raport.

Scott le-a spus detectivilor că a construit o cutie a doua zi și a pus cadavrul adolescentei în ea după ce l-a înfășurat cu plastic negru și apoi a lipit-o, se arată în raport.

El a pus cutia într-o groapă săpată în curtea sa.

Scott a informat inițial forțele de ordine și familia fetei că nu a văzut-o și nici nu a lucrat pentru ea pe 7 iunie, potrivit raportului de omucidere penală.

Cadavrul fetei a fost recunoscut după culoarea ojei de pe unghii

Cadavrul fetei a fost descoperit la începutul acestei săptămâni, după ce oficialii au executat un mandat de percheziție la domiciliul lui Scott, se arată în raport.

Când poliția a găsit rămășițele umane, a observat unghiile portocalii, care este culoarea lacului de unghii cu care ea a fost văzută ultima oară pe o postare pe rețelele de socializare pe 7 iunie, se arată în raport.

Potrivit raportului de omucidere penală, pe 11 octombrie, poliția a percheziționat proprietatea lui Scott cu câini, ceea ce a semnalat prezența rămășițelor umane într-un iaz din apropiere, dar nu au fost găsite rămășițe în iaz după o percheziție.

Luni au fost solicitate mandate de percheziție, iar cadavrul a fost găsit marți.

Cauza morții fetei este încă în așteptarea rezultatelor toxicologiei și a unui raport final de autopsie, spun autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Fata cu ojă portocalie. O adolescentă de 17 ani, găsită îngropată în grădina vecinului, în Indiana. Părinţii au recunoscut-o după unghii