Antena Meniu Search
x

Foto Fetiţă de 10 ani, spulberată de un Audi, în timp ce mergea spre parc, în Anglia. Părinţii, îngenunchiaţi de durere: "Copilaşul meu frumos"

Durere fără margini pentru o întreagă familie, după ce fetiţa lor de 10 ani a fost lovită mortal de o maşină, în timp ce mergea spre parc. Părinţii nu îşi pot stăpâni lacrimile şi nu pot accepta pierderea micuţei lor într-un mod atât de tragic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.07.2021, 16:34

Lily
Fetiţă de 10 ani, spulberată de un Audi, în timp ce mergea spre parc, în Anglia - GoFundMe

Micuţa Lily traversa drumul, mergând spre un parc din apropierea casei, în zona Dartford, Kent, când a fost spulberată de şoferul unui Audi S1, galben. Tragicul accident a avut loc sâmbătă, în miezul zilei. Copila a fost transportată de urgenţă la spital cu un elicopter smurd, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, fetiţa a fost declarată moartă duminică seara.

Rudele a creat o pagină GoFundMe pentru a strânge bani necesari pregătirilor de înmormântare. Oamenii au lăsat zeci de comentarii de condoleanţe pentru cei care au cunoscut-o şi iubit-o.

"Frumoasa noastră Lily a fost lovită de maşină în zona Watling, sâmbătă seara și a murit în seara zilei de duminică. Lily a fost cea mai uimitoare fetiță, atât de fericită atât de iubitoare, atât de perfectă. Pregătesc această pagină pentru mama ei uimitoare, pentru tatăl ei nemaipomenit, pentru fraţii şi surorile ei care sunt teribil de afectate. Încercăm să îi ajutăm din punct de vedere financiar, deoarece viaţa lor este zdruncinată. Vă rog să donaţi cât de puţin sau cât puteţi, orice bănut va ajuta. Vă mulţumesc” a transmis Nicole Lincoln, creatoarea paginii pentru strângerile de fonduri, potrivit The Sun.

La faţa locului a fost creat un altar cu flori şi jucării în memoria micuţei. O femeie, care nu a vrut să-și dea numele, a descris-o drept „o fetiță minunată, cu o inimă de aur”. Părinţii nu îşi pot reveni în urma dezastrului şi cer dreptate în urma tragediei: "Copilaşul meu frumos, nu meritai". O altă localnică a povestit clipele teribile, fiind martor la momentul în care Lily a fost spulberată în timp ce traversa strada alături de ea şi fetiţa ei, pentru a merge în parcul din apropiere.

„Sunt încă în stare de şoc. Nu pot înţelege. Înţeleg prin ce trece familia. Fetiţa era cu mine când am traversat drumul. O căuta pe fiica mea aşa că am mers împreună. În ultimele zile copila mea nu a mai mers la şcoală, am lăsat-o acasă, din cauza a ceea ce a văzut. Este traumatizată” a povestit femeia.

Bărbat de 50 de ani, vinovat pentru accidentului mortal

Poliţia a deschis o anchetă în privinţa unui bărbat de 50 de ani, arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă şi omor în urma conducerii imprudente şi sub influenţa substanţelor. A fost însă eliberat pe cauţiune până în data de 3 august, în aşteptarea unei anchete suplimentare.

„Anchetatorii fac un apel pentru martorii care au văzut coliziunea fatlă din Dartford în care a murit un copil de 10 ani. Oricine a asistat la accident, a văzut pietonul sau vehiculul înainte de incident sau oricine are o cameră de bord, filmări pe camerele de supraveghere din zonă, vă rugăm să vă prezentaţi la secţie” a decşarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Kent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 10 ani, spulberată de un Audi, în timp ce mergea spre parc, în Anglia. Părinţii, îngenunchiaţi de durere: "Copilaşul meu frumos"