Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fetiță de 12 ani, ucisă de două prietene într-o pădure din Germania. A fost înjunghiată după ce ar fi râs de una dintre ele. "În 40 de ani nu am văzut așa ceva!"

Un nou caz cutremurător șochează Germania, după ce polițiștii au descoperit trupul fără viață al unei fetițe de 12 ani într-o zonă împădurită din micul orășel Freudenberg, aflat în Renania de Nord-Westfalia. Eleva a fost ucisă, iar suspecți de crimă sunt doi copii - două fete mai precis, de 12 și 13 ani, care, potrivit presei locale, ar fi comis actul violent din răzbunare. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.03.2023, 16:08

Vezi și

Luise F. dispăruse în weekend și a fost găsită moartă într-o pădure, la câțiva kilometri distanță de poteca pe care ar fi trebuit să o ia pentru a se întoarce acasă.

Ce s-a întâmplat

Sâmbătă, fata a fost la casa unei prietene, în districtul Hohenhein, iar seara, în jurul orei 17:30, Luise a plecat spre casă. Un traseu de 3 kilometri, aproximativ 7 minute cu mașina sau mai bine de jumătate de oră de mers pe jos, scrie Bild. Doar că Luise nu a ajuns niciodată acasă, iar toate încercările familiei de a o contacta au eșuat.

A început o uriașă operațiune de căutare a poliției, încheiată tragic. 

Pe acelaşi subiect

Trupul fetei de 12 ani a fost găsit în cele din urmă duminică după-amiază, în direcția opusă drumului ei spre casă, într-o zonă împădurită, la 2 kilometri de casa prietenei ei.

Luise ar fi fost atacată și înjunghiată de două prietene

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, polițiștii și procurorii germani au oferit detalii înspăimântătoare din anchetă. Luise ar fi fost ucisă de alte două fete, cu vârste de 12 și 13 ani, după ce între ele a avut loc o ceartă. Potrivit Focus online, ar fi fost un act de răzbunare. Ar fi urmărit-o și ar fi atacat-o după ce copila ar fi râs de una dintre ele. 

"Ceea ce poate fi un motiv pentru copii, poate să nu fie de înțeles pentru adulți. Acesta este un caz șocant. Luise a căzut victima unei crime violente. Autopsia a avut loc în spitalul universitar din Mainz. Potrivit rezultatului, copilul a sângerat până la moarte din cauza numeroaselor răni de cuțit", declarat marți procurorul superior Mario Mannweiler.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suspectele au recunoscut crima

Potrivit acestuia, din probe reiese că doar cele două fete sunt posibili autori ai crimei: "Au 12 și 13 ani și nu sunt responsabili penal". De altfel, copilele ar fi mărturisit fapta în timpul audierilor.

Căutarea armei crimei a fost până acum, însă, fără succes. "După mai bine de 40 de ani de serviciu, acest caz mă lasă fără cuvinte. Momentan, nu căutăm alți suspecți. Căutăm dovezi suplimentare în zonă", a declarat Jürgen Süs, de la poliția din Koblen, potrivit Bild.

Pe site-ul școlii generale Esther Bejarano, profesorii și colegii de clasă deplâng moartea lui Luise. 

"O plângem pe Louise

Ne-am pierdut eleva, colega de clasă și prietena noastră Luise în weekend. A fost smulsă violent din mijlocul nostru și din familia ei mult prea devreme. Gândurile și dorințele noastre sunt alături de familia și prietenii ei acum și în viitorul apropiat. Le dorim multă putere!"

Fetele nu vor răspunde penal, pentru că au sub 14 ani

Este încă neclar dacă Luise a fost ucisă într-un acces de furie sau a fost atrasă într-o ambuscadă. 

Legea germană prevede posibilitatea incriminării unui minor de la vârsta de 14 ani. Prin urmare, justiția nu va putea acționa împotriva celor două fete acuzate de uciderea lui Luise. Aceasta nu înseamnă, totuși, "că nu se va face nimic", a subliniat procurorul. "Punem cazul în mâinile autorităților pentru minori", a adăugat magistratul, explicând că au fost mobilizați psihologi, psihiatri și experți. Cele două fete se află în prezent într-o structură protejată a Oficiului pentru minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 12 ani, ucisă de două prietene într-o pădure din Germania. A fost înjunghiată după ce ar fi râs de una dintre ele. "În 40 de ani nu am văzut așa ceva!"