Antena Meniu Search
x

Foto Gemene identice, acuzate că au schimbat locurile, după ce una dintre ele a ucis doi copii de 7 și 11 ani într-un accident din SUA: "N-o să să știe vreodată"

Două surori gemene, cu trăsături identice, din SUA sunt acuzate că au făcut schimb de locuri, după ce una dintre ele a intrat cu mașina într-o trăsură și a ucis doi copii. 

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 18:32

Gemene identice, acuzate că au schimbat locurile, după ce una dintre ele a ucis doi copii de 7 și 11 ani într-un accident din SUA
Gemene identice, acuzate că au schimbat locurile, după ce una dintre ele a ucis doi copii de 7 și 11 ani într-un accident din SUA - Olmsted County Sheriffs Office / FOX 9

Poliția a petrecut luni întregi construind cazul și pentru a pune cap la cap toate "piesele de puzzle" înainte de a face acuzațiile. Totuși, potrivit unui expert, dovezile ar putea să nu fie atât de puternice pe cât se așteptau achetatorii, potrivit New York Post

Procurorii susțin acum că Samantha Jo Petersen se afla la volan pe 25 septembrie 2023. Mașina ei s-a izbit violent de o trăsură trasp de cai, ucigând doi copii și rănind alți doi. Totuși, la locul accidentului, pe scaunul șoferului au găsit-o pe sora ei geamănă identică, Sarah Beth Petersen, care și-a asumat responsabilitatea la fața locului, spun procurorii. Ei cred că cele doua au schimbat locurile între ele, înainte de a ajunge poliția. 

Ar fi făcut schimb de locuri, după ce una dintre ele a ucis doi copii

În accident au murit Wilma Miller, în vârstă de 7 ani, și Irma Miller, în vârstă de 11 ani, și au fost răniți doi dintre frații copiilor, în vârstă de 9 și 13 ani. Samantha avea permisul de conducere expirat și nu avea nici asigurare la mașină. Șeriful John DeGeorge a declarat presei locale în februarie că zeci de acuzații au fost depuse împotriva surorilor, după ce o „investigație îndelungată” a descoperit „incoerențe” suspecte care au dus ulterior la dezlegarea presupusului complot.

Pe acelaşi subiect

„Sarah a ajuns la fața locului cu puțin timp înainte de sosirea primului nostru agent. Asta le-a permis să vină cu această poveste în care Sarah își va asuma responsabilitatea pentru accident și să înceapă să inducă în eroare ancheta chiar din acel moment”, au spus autoritățile.

Când a sosit poliția, ea le-a spus agențilot că ea este șoferul și că ea a lovit trăsura. Se presupune că surorile au făcut acest schimb pentru că Samantha consumase droguri în momentul accidentului și se temea că va fi trimisă la închisoare, potrivit documentelor instanței.

În timpul interogatoriului, un ofițer și-a lăsat reportofonul în fugă pe masă și a plecat din sală și, de asemenea, ar fi înregistrat-o pe Samantha Petersen spunându-i surorii ei: „Cred că unul dintre băieți suspectează ceva, dar chiar nu-mi pasă... nu ar putea să știe vreodată diferența dintre noi doi”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Gemene identice, acuzate că au schimbat locurile, după ce una dintre ele a ucis doi copii de 7 și 11 ani într-un accident din SUA: "N-o să să știe vreodată"