Antena Meniu Search
x

Foto "I-am dat viaţă şi i-am luat-o". Un tată şi-a călcat din greşeală copilul cu maşina. Lucas avea doar 3 ani când a murit pe aleea casei din SUA

O mamă îndurerată, al cărei copil a fost ucis după ce a fost călcat cu maşină de tatăl său, a rupt tăcerea despre modul în care tragedia a sfâșiat familia. Lucas a murit anul trecut, după ce tatăl său nu l-a văzut în timp ce se îndrepta spre roata maşinii.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 12:21

A trecut un an de când Lucas Kerswell, în vârstă de 3 ani, a murit în curtea casei. Unchiul său l-a resuscitat timp de 15 minute până când personalul de urgență a preluat controlul, dar nu l-au putut salva pe băiețel, relatază Daily Mail.

Frații lui Lucas au asistat la „accidentul neprevăzut”, în timp ce tatăl său, David, se afla la volanul maşinii care l-a lovit. Mama copilului, Kayla-Maree Marshall a crezut iniţial că fiul ei a căzut de pe bicicletă. Abia după ce s-a repezit spre el, întins pe alee și l-a întors, și-a dat seama că buzele lui deveniseră albastre și el nu era în regulă.

Familia, distrusă la un an de la pierderea micuţului

Ea a petrecut ore întregi după aceea întinsă lângă corpul neînsuflețit al fiului ei, pe alee.

Pe acelaşi subiect

„În fiecare zi care a trecut – încerc să lupt cu sentimentele – de ce? De ce el? De ce noi? Auzi că se întâmplă destul de regulat, dar nici o dată nu crezi că ți se va întâmpla”, a mărturisit mama acestuia.

Ea l-a descris pe Lucas drept „micul ei ursuleț” care a topit inimile tuturor pe care i-a întâlnit cu natura lui blândă. Unchiul și nașul lui Lucas, Elvin Doyle, care a fost și el martor la accident, și-a amintit de copil mic la acea vreme ca fiind un „mic luptător”. Mama copilului a dat vina pe partenerul ei, David, pentru accident, adăugând că tragedia a sfâșiat familia.

Tatăl se învinovăţeşte

El încă până astăzi nu înțelege cum a fost Lucas acolo și cum nu l-a văzut sau a simțit că mașina trece peste el", a spus ea. „(David) mi-a spus de multe ori „I-am dat viață și i-am luat-o”, nu înțelege cum s-a întâmplat.”

Ea a adăugat că Lucas nu se apropia de obicei de mașini. Se crede că Lucas ar fi vrut să se urce în mașină cu tatăl și unchiul său când a avut loc tragedia. Mama acestuia încă se luptă zilnic cu pierderea lui Lucas. „Te trezești în fiecare dimineață și încerci să înțelegi de ce băiatul tău fericit zâmbitor nu este acolo zâmbind cu tine”, a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "I-am dat viaţă şi i-am luat-o". Un tată şi-a călcat din greşeală copilul cu maşina. Lucas avea doar 3 ani când a murit pe aleea casei din SUA