Antena Meniu Search
x

"Îmi lipsești atât de mult, minunatul meu băiețel". Un adolescent de 14 ani a murit înecat, după ce s-a arunat într-un canal din UK. Voia să-și amuze prietenii

Și-a riscat viața pentru o glumă nesănuită. Un adolescent de 14 ani din UK a murit în timp ce înota într-un canal. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 22:34

Un adolescent de 14 ani a murit înecat, după ce s-a arunat într-un canal din UK. Voia să-și amuze prietenii
Un adolescent de 14 ani a murit înecat, după ce s-a arunat într-un canal din UK. Voia să-și amuze prietenii - Facebook / Byron Lund

George Lund, în vârstă de 14 ani,  a fost declarat mort sâmbătă la locul accidentului de la Aire and Calder Navigation Canal din Leeds. Prientenii băiatului au declarat că  că a „dispărut” de lângă ei.  Echipele de scufundări au desfășurat căutări de amploare și l-au găsit pe acesta încă în viață, dar a murit la scurt timp după, relatează Mirror.

A lăsat în urmă multă durere, iar cei ce l-au cunoscut și nu numai, au umpluc locul tragediei cu flori, cărți și ursuleți de pluș. Mama lui George este șocată, iar vestea că și-a pierdut copilul a devasta-o. „Te iubesc și îmi lipsești atât de mult, minunatul meu băiețel. Am nevoie de tine înapoi”, a scris mama pe Facebook. 

Tânărul a sărit în apă în spirit de glumă

Bunica lui George, Sam Buckham, a spus că băiatul a încercat să înpate până la scară, dar a fost luat de curent. Tânărul ar fi sărit în apă în semn de glumă, de Paște, pentru că afară era cald.  A crezut că poate să iasă repede și că va fi amuzant. Inconștiența, însă, l-a costat viața. Și-a curmat propria viața din dorința de a-și amuza prietenii.

Pe acelaşi subiect

„A ieșit pentru scurt timp la suprafață o dată și apoi s-a scufundat, iar prietena lui a cerut ajutor”, a spus bunica băiatului. 

Mătușa lui Samantha Lowe a spus că moartea nepotului ei a fost „traumatică și sfâșietoare”. „George Thomas Robert Lee Lund, sunt atât de pierdută fără tine, inima mea este frântă, te iubesc până la capătul lumii și înapoi"

Și prietenii i-au adus un omagiu adolescentului pe rețelele de socializare. „Avea doar 14 ani, și-a găsit prima dragoste. Avea toată viața în față. A plecat prea devreme”, a scris un prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Îmi lipsești atât de mult, minunatul meu băiețel". Un adolescent de 14 ani a murit înecat, după ce s-a arunat într-un canal din UK. Voia să-și amuze prietenii