Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără a aflat că este însărcinată cu 50 de minute înainte să nască: "Credeam că sunt constipată, tata m-a găsit pe toaletă"

Surpriză neaşteptată pentru o tânără care la 20 de ani a aflat că este însărcinată cu doar 50 de minute înainte să nască. Femeia a adus pe lume o fetiţă, în ciuda faptului că se proteja şi nu credea că ar putea fi posibil încât nici nu s-a gândit vreo secundă la o asemenea variantă.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 11:09

Hanna Violet postează frecvent videoclipuri pe TikTok în care vorbeşte despre experienţa ei în ceea ce priveşte naşterea surpriză a fiicei sale. A mărturisit că a fost şocată să afle că era însărcinată, pentru că purta aceleaşi măsuri la haine şi folosea anticoncepţionale.

“Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată pentru că luam anticoncepţionale. Tot eu – am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc”, a povestit tânăra mămică.

În mod surprinzător, multe persoane au comentat spunând că au păţit acelaşi lucru.

“Şi eu am păţit la fel, cu excepţia faptului că am aflat la 27 de săptămâni, tot e anticonceptionale eram”

Pe acelaşi subiect

“Am aflat la 34 de săptămâni şi am luat aceeaşi pastilă. Fiica mea va împlini şapte ani în mai!”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritoarelor sale.

Mama a vorbit mai multe despre povestea ei legată de sarcină, dar şi despre naşterea copilului său în alte videoclipuri postate pe TikTok. Ea a explicat că s-a trezit într-o dimineaţă cu dureri puternice de stomac și spate și a fost transportată de urgență la spital cu suspiciune de apendicită, apoi i s-a rupt apa, relatează The Sun. Habar n-avea că este însărcinată, mai ales că se proteja în timpul relaţiilor amoroase, aşa cum a dezvăluit anterior, iar când a început să aibă dureri masive de burtă a crezut că e pur şi simplu constipată.

“M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe”, a spus Hannah.

La spital, a devenit evident că Hannah, pe atunci în jur de 20 de ani, era pe cale să nască.

“Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată pentru ca ei să introducă acul, două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu. Mi-au dus părinții într-o cameră să le spună că sunt pe cale să devină bunici. Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă. Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani”, a continuat tânăra.

Hannah a dezvăluit că experienţa “a întors-o pe toate părţile”, fiind tratată destul de ciudat de echipa care s-a ocupat de îngrijirea ei, dar a ţinut să mulţumească în mod special unuia dintre paramedicii care a ajutat-o extrem de tare încă de la momentul preluării: “Născusem la 50 de minute după ce am aflat că sunt însărcinată, apoi a trebuit să stau două zile în spital cu nişte asistente care nu-mi ofereau deloc sprijin. Totuşi, paramedicul care a stat alături de mine tot timpul după ce mi-a spus că sunt însărcinată şi în travaliu şi m-a ţinut calmă pe tot parcursul naşterii fiicei mele… nu te voi uita niciodată!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O tânără a aflat că este însărcinată cu 50 de minute înainte să nască: "Credeam că sunt constipată, tata m-a găsit pe toaletă"