Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie: Antrenoare atacată de un aligator care a înhățat-o de braţ, în faţa unui grup de copii, în SUA. ''Am știut că este practic care pe care'' - VIDEO

Un aligator pe nume Darthgator i-a înhăţat mâna antrenoarei sale, în timpul unei demonstrații pentru petrecerea aniversară a unui copil, la începutul acestei luni. Femeia, pe numele său Lindsay Bull, susţine că ar fi scăpat ușor în urma incidentului.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 12:46

Antrenoare atacată de un aligator care a înhățat-o de braţ, în faţa unui grup de copii
Antrenoare atacată de un aligator care a înhățat-o de braţ, în faţa unui grup de copii - Instagram

''Odată ce a făcut asta, am știut că este practic care pe care''. Lindsay Bull, în vârstă de 31 de ani, știe suficient despre aligatori în general și despre Darthgator în mod special pentru a prezice ce urma să se întâmple după ce acesta i-a prins mâna. Aproape imediat, Darth a făcut o mişcare prin care a reuşit să se învârtă rapid odată cu antrenoarea sa. În acest fel animalul îşi poate răpune prada. Dacă Bull rămânea în afara incintei, se temea că Darth îi va rupe brațul. Așa că s-a târât în ​​piscina lui, permițând să se rostogolească cu el într-un efort de a limita urmările.

Întreaga scenă a fost surprinsă de un părinte care se aștepta să vadă o demonstrație de rutină la Scales and Tails Utah, considerată ''o companie de educație și divertisment pentru orice familie'', care ''oferă prezentări sigure, interactive și educative din 2004". Femeia, care a supraviețuit în urma incidentului, a fost internată timp de trei zile în spital, The Washington Post

Proprietarul și fondatorul Shane Richins, în vârstă de 44 de ani, a declarat pentru The Post că a depus un raport la Divizia de resurse sălbatice a statului, agenția de reglementare care aprobă licențele pentru întreprinderi și persoane fizice pentru păstrarea animalelor ilegale. Purtătorul de cuvânt, Faith Heaton Jolley, a confirmat că agenția analizează ce s-a întâmplat pentru a vedea dacă cineva sau nu a încălcat regulile statului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pe 14 august, Bull a condus un grup de părinți și copii într-un tur privat al facilității Scales and Tails din West Valley City pentru petrecerea de ziua unuia dintre copii. Apoi i-a condus la Darthgator. Antrenoarea îi spune grupului că Darth ar trebui să rămână în bazinul său de beton și să nu iasă decât dacă ea îi poruncește să facă acest lucru. În timp ce aligatorul stătea întins în piscină, cu capul atârnat peste margine, Bull i-a spus grupului că urma să-l mute înapoi, avertizându-i că ar putea fi puțin plictisitor, în timp ce mai mulți copii se lipeau de bariera plexiglasului. Apoi a deschis ușa, și-a scos mâna afară și i-a poruncit: ''Darth, înapoi!'', în timp ce aligatorul se ridică, deschise gura și se îndreptă spre ea.

Unul dintre părinţi, înger salvator pentru antrenoarea aflată la ananghie

Ceea ce trebuia să fie o mişcare ce nu ar fi trebuit să îi dea prea multe bătăi de cap, scena a luat turnura unei posibile tragedii. Antrenoarea - care încă părea calmă - s-a târât în ​​piscină cu Darth, o mișcare despre care ea a spus că era menită să reducă posibilele răni. Unul dintre părinți, Donnie Wiseman, a venit în spatele femeii în timp ce era încă în piscină, a apucat-o de umeri și a încercat fără succes să o salveze. "Hei! Avem probleme!", a țipat el.  Bull l-a instruit apoi pe Wiseman despre cum să ajute. Wiseman a sărit în piscina, în spatele lui Darth, și s-a aruncat pe spatele aligatorului. Cu Darth imobilizat, a început testul răbdării. În cele din urmă, i-a dat drumul la mână şi antrenoarea a fost scoasă din incintă în siguranță.

O ambulanță a dus-o la spital, unde a fost tratată pentru un tendon care a fost deteriorat și o mică problemă la os. Dar chirurgul ortoped a făcut o treabă ''fenomenală'' și se așteaptă ca ea să își revină complet după ce va face terapie fizică.  Bull nu îl învinovățește pe Darth pentru că a mușcat-o și nu crede că a încercat să o atace. Îi era foame, se aștepta să fie hrănit și să prindă cu dinţii de ceva ce el credea că este mâncare, sau cel puțin asta suspectează femeia. ''Eu am făcut o greșeală'', a spus ea. ''Darthgator a fost doar un aligator care făcea lucruri de aligator''. De asemenea, aceasta vrea să se întoarcă cât mai repede la antrenamentul cu Darth.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » La un pas de tragedie: Antrenoare atacată de un aligator care a înhățat-o de braţ, în faţa unui grup de copii, în SUA. ''Am știut că este practic care pe care'' - VIDEO