Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 21 de ani, împușcată în față de un agent de pază. A fost executată într-un apartament din Vicenza, în nordul Italiei

Tragedie în Vicenza, un oraș din regiunea Veneto, în nordul Italiei, acolo unde o tânără de 21 de ani a fost împușcată mortal în propria casă. Criminalul, un agent de pază în vârstă de 38 de ani, și-a pus capăt zilelor câteva ore mai târziu, după ce a fost încolțit de polițiști. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2021, 15:01

Nenorocirea a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 11.00, într-o locuință din Vicenza, în Italia. Atunci, Alessandra Zorzin i-a deschis ușa criminalului. Tânăra de 21 de ani era singură în apartament. Soțul era plecat, iar fetița lor de 2 ani era la creșă.

Tânără de 21 de ani, împușcată în față de un agent de pază. A fost executată într-un apartament din Vicenza, în nordul Italiei

gazzettadelsud.it

Vecinii au povestit ulterior că au auzit o ceartă teribilă, apoi țipete. Speriați, oamenii au mers la ușa Alessandrei, au sunat, însă nu le-a răspuns nimeni. 

Patronul unui restaurnat a declarat că l-a văzut pe criminal ieșind din clădire: "L-am văzut plecând. Nu fugea, mergea normal, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat".

Pe acelaşi subiect

Între timp, vecinii l-au alertat pe soțul tinerei, care lua prânzul la casa părinților săi. El a fost cel care a făcut macabra descoperire: soția zăcea moartă, împușcată, pe un pat. A alertat imediat carabinierii, care au declanșat ancheta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au început audierea martorilor și cercetările la fața locului, în speranța că-l vor prinde rapid pe asasin.

Încolțit de polițiști, criminalul s-a sinucis

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, bărbatul responsabil pentru crimă s-a împușcat cu aceeași armă cu care i-a luat viața Alessandrei. 

Marco Turrin, în vârstă de 38 de ani, agent de pază și rezident în Vigodarzene (Padova), a intrat în atenția carabierilor la scurt timp după tragedie. Se pare că el și tânăra de 21 de ani se cunoșteau.

Marco Turrin s-a sinucis

mattinopadova.gelocal.it

Oamenii legii l-au identificat în urma declarațiilor făcute de martori și, în orele de după comiterea crimeri, tânărul a fost văzut în mai multe zone din Vicenza, însă oamenii legii l-au pierdut de fiecare dată. Seara, mașina lui Turrin a fost observată în zona Vicenza Ovest de doi carabinieri și patrule de poliție, care colaborau la căutarea suspectului.

Simțindu-se încolțit, bărbatul s-a împușcat în interiorul mașinii. Echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului a încercat să-l readucă la viață, însă bărbatul a fost declarat decedat.

A treia femeie ucisă în Veneto, în ultimele zile

Alessandra și soțul ei locuiau în Montecchio Maggiore de un an și jumătate și erau părinții unei fetițe în vârstă de 2 ani.

Alessandra Zorzin era mama unei fetițe de 2 ani

Facebook

"Locuitorii din Valdimolino (fracțiunea din Montecchio) sunt șocați. Este o comunitate foarte liniștită și nimeni nu poate explica acest gest teribil", a declarat Gianfranco Trapula, primarul din Montecchio.

Cu doar 5 zile în urmă, pe 10 septembrie, tot în zona Vicenza, Pieragelo Pellizzari a așteptat-o pe soția Rita Amenze, la 7 dimineața, să iasă de la muncă și o ucis-o cu patru focuri de armă. A fost prins după aproximativ 30 de ore, iar acum este în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tânără de 21 de ani, împușcată în față de un agent de pază. A fost executată într-un apartament din Vicenza, în nordul Italiei