Antena Meniu Search
x

Galerie foto "M-am prefăcut moartă şi m-am rugat". Cum a scăpat fetiţa de 11 ani masacrului în care întreaga familie a fost ucisă în SUA

O fetiţă de 11 ani s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de furia unui fost puşcaş marin care i-a împuşcat mortal întreaga familie, inclusiv pe câinele lor, în Florida. Copila a fost însă rănită grav în timpul atacului teribil.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.09.2021, 16:27

Copila le-a povestit rudelor că „a făcut pe moarta şi s-a rugat”, după ce a fost împuşcată de fostul puşcaş marin, Bryan Riley, care s-a năpustit cu furie asupra întregii familii.

Tatăl ei, Justice Gleason, în vârstă de 40 de ani, iubita sa, Theresa Lanham, în vârstă de 33 de ani, fiul lor Jody și mama doamnei Lanham, Catherine Delgado, în vârstă de 62 de ani, au fost uciși cu toții în atacul din Florida, duminică. Inclusiv câinele familiei a fost împuşcat mortal.

Fetiţa a fost împuşcată de 11 ori în timpul atacului

Fetiţa de 11 ani este acum în stare stabilă la spital, după ce a fost împuşcată de 11 ori. O pagină GoFundMe a fost creată pentru a strânge fonduri care să asigure costurile înmormântărilor celor ucişi în timpul masacrului, dar şi pentru a-i oferi micuţei un ajutor în urma imensei pierderi suferite.

Pe acelaşi subiect

„A fost trează mai mult astăzi decât în ultimele zile. În aceste momente încă se află în dureri cumplite. Are 11 plăgi împuşcare cu arma, majoritatea sub talie, precum şi un picior rupt. Are de asemenea răni la degetul mic şi cel mare. Chiar şi în urma acestei tragedii, copila asta încă reuşeşte să zâmbească. Se gândeşte unori şi se întreabă ce s-a întâmplat. Se trezeşte descompunând realitatea că tatăl ei a dispărut. Nu înțelege cum se poate întâmpla ceva sau chiar de ce s-a întâmplat și nu cred că vom şti nici noi vreodată să răspundem. Ar vrea ca lumea să știe că spune: «vreau ca oamenii să ştie că a fost înfricoşător şi că îmi va fi dor de cel mai bun tătic din lume»”, a declarat fondatorul paginii pentru strângerea de fonduri.

„A povestit rudelor cum s-a întâmplat, spunând: «m-am prefăcut moartă şi m-am rugat»”, a declarat şeriful Grady Judd.

Fostul puşcaş marin şi-a mărturisit faptele, spunând că „este bolnav”. Potrivit anchetatorilor, individul nu avea nicio legătură cu familia, iar primul contact dintre ei a avut loc sâmbătă seara, când a parcat în faţa casei acestora, spunându-i domnului Gleason că „Dumnezeu i-a spus să îl oprească pentru că fiica lui, Amber, avea să se sinucidă”. Un alt membru al familiei i-a spus că a greşit adresa şi că vor suna la poliţie dacă nu au de gând să plece. Un apel de urgenţă a avut loc în jurul orei 19.30, iar ofiţerii care au ajuns la faţa locului au petrecut 20 de minute în căutarea individului, dar nu l-au găsit.

Ajuns acasă la prietena lui, fostul puşcaş marin i-a spus acesteia că „poate vorbi direct cu Dumnezeu”. Când s-a trezit, femeia nu l-a mai găsit acasă. Se întorsese la domiciliul familiei Gleason în jurul orei 4.30 dimineaţa pentru a comite atrocităţile. Ajunşi la proprietate, ofiţerii au găsit un camion alb în flăcări pe alee și pe Riley îmbrăcat în camuflaj, relatează Mirror. L-au văzut alergând înăuntru înainte de a auzi o altă rundă de focuri, o femeie țipând și un copil plângând. Ușa proprietății a fost baricadată și când s-au îndreptat spre fundul casei, au dat peste Riley, care apăruse să îmbrace armuri.

Poliţiştii au încercat să deschidă ușa din față, dar aceasta a fost blocată din interior. Când un ofițer a intrat în casă pe ușa din spate, bărbatul în camuflaj a deschis focul, a spus Judd. Bărbatul a început să tragă asupra forțelor de ordine din interiorul casei, rănind trei poliţişti, a spus șeriful. După un alt schimb de focuri, împușcăturile s-au oprit. Individul a ieşit rănit din casă cu mâinile ridicate, în semn de predare. A fost luat în custodie și transportat la un spital local, spunându-le ofițerilor pe drum că este un „supraviețuitor” sub influența metamfetaminei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "M-am prefăcut moartă şi m-am rugat". Cum a scăpat fetiţa de 11 ani masacrului în care întreaga familie a fost ucisă în SUA