Antena Meniu Search
x

Mamă de 24 de ani, acuzată că și-a ucis bebelușul nou-născut și apoi l-a aruncat într-un tomberon, în Rusia

O mamă de 24 de ani este acuzată că și-a ucis fiica nou-născută și că a lăsat cadavrul copilului într-un coș de gunoi, în Rusia.

de Redactia Observator

la 25.09.2022, 13:24

Într-un interogatoriu ulterioar, mama a dezvăluit că a născut copilul mort
Mamă de 24 de ani, acuzată că și-a ucis bebelușul nou-născut și apoi l-a aruncat într-un tomberon, în Rusia - Shutterstock

Acuzata de 24 de ani se confruntă în prezent cu un proces în Rusia, după ce a fost arestată pe 21 septembrie, după ce un trecător a zărit corpul copilului într-un coș de gunoi, în apropiere de blocul ei din Moscova, cu două zile mai devreme. Martorul a alertat imediat poliția, relatează Mirror.

Femeia a susținut că micuța era moartă încă de la naștere

Femeia a fost prinsă imediat după, dar a susținut că micuța era moartă încă de la naștere. Într-un interogatoriu ulterioar, mama a dezvăluit că a născut copilul mort vineri, 16 septembrie. Când și-a dat seama că copilul nu era în viață, l-a pus într-o pungă și apoi într-o cutie. Câteva zile mai târziu, a aruncat-o într-un coș de gunoi.

Departamentul de Investigații Interdistrict Lublin a raportat că femeia este cercetată pentru omor pe motiv de infracțiune conform art. 106 din Codul penal al Federației Ruse. Examinările medico-legale în curs ar trebui să dezvăluie mai multe informații cu privire la moartea copilului. 

Pe acelaşi subiect

În urmă cu câțiva ani, s-a întâmplat un incident similar

În urmă cu câțiva ani, s-a întâmplat un incident similar, când o mamă care a născut în timpul unei petreceri și-a aruncat copilul nou-născut într-un coș pentru a putea continua să bea. Copilul a fost găsit în viață după ce un trecător l-a auzit plângând, crezând că este un animal în suferință și a fost uimit să găsească copilul. Mama lui, pe nume Yulia, a născut în toaleta apartamentului ei din orașul vestic Ryazan. 

Iulia, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată, iar ceilalți doi copii ai ei, în vârstă de trei și patru ani, au fost luați. După ce a născut, a pus copilul într-o pungă și l-a lăsat într-o pubelă, pentru a-și putea continua petrecerea. Ea nu a spus nimănui că a născut.

Apropiindu-mă de coș, am auzit țipete. La început am crezut că este un pisoi, dar când am desfăcut punga de plastic am rămas șocat. În containerul dintre munții de gunoi zăcea un copil viu”, a spus martorul car a descoperit copilul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mamă de 24 de ani, acuzată că și-a ucis bebelușul nou-născut și apoi l-a aruncat într-un tomberon, în Rusia