Antena Meniu Search
x

”Mami, ai de gând să-mi faci ceva?”. O australiancă și-a ucis fetițele de 6 și 10 ani, ”ca să nu sufere”, iar acum poate scăpa de acuzațiile de crimă

O mamă din Australia și-a ucis cele două fetițe de 10 și 6 ani crezând că le scutește de suferință. Femeia, în vârstă de 40 de ani, cunoscută cu probleme psihice, a încercat apoi să se sinucidă. Detaliile tulburătoare despre ultimele clipe de viață ale fetițelor au fost dezvăluite în instanță.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 16:18

”Mami, ai de gând să-mi faci ceva?”. O australiancă și-a ucis fetițele de 6 și 10 ani, ”ca să nu sufere”, iar acum poate scăpa de acuzațiile de crimă
”Mami, ai de gând să-mi faci ceva?”. O australiancă și-a ucis fetițele de 6 și 10 ani, ”ca să nu sufere”, iar acum poate scăpa de acuzațiile de crimă

Milka Djurasovic, în vârstă de 40 de ani, a apărut în fața unui judecător de la Curtea Supremă din Australia de Vest, fiind acuzată de crimă. Ea a recunoscut că și-a ucis fiicele Mia, în vârstă de 10 ani, și Tiana, în vârstă de șase ani, ale căror cadavre au fost găsite de tatăl lor la casa lor din Madeley, în octombrie 2019, dar susține că nu este vinovată de crimă pentru că are probleme psihice.

Mama criminală se temea că fiicele ei vor avea de suferit, dacă ea va fi spitalizată

La scurt timp după crimă, mama fetelor a fost diagnosticată cu depresie majoră cu simptome psihotice. În timpul procesului, femeia a spus că era conștientă că boala ei psihică se agravează și se temea că fetițele ei vor fi luate în plasament dacă ea va trebui să fie spitalizată.

Într-o declarație transmisă instanței se arată cum, în ziua crimei, femeia s-a trezit în jurul orei 7 dimineața cu gândul să-și ucidă copiii. Și-a pregătit meticulos cuțite, macete și o frângie. Tiana, fiica cea mică, ar fi început să plângă când a văzut cuțitele și a întrebat-o pe mama ei ”ai de gând să-mi faci ceva?”. Apoi a implorat-o să o pregătească de școală, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Femeia a pornit un aspirator ca să acopere țipetele fetițelor

Milka Djurasovic ”a ieșit din starea în care intrase” și le-a pregătit pe fete pentru școală, se arată în declarație, părând în regulă la telefon, atunci când a primit un apel de la soțul ei. La porțile școlii, femeia s-a oprit pentru câteva minute, apoi s-a hotărât să se întoarcă acasă și să își ducă planul la final. 

Mai târziu în acea dimineață, mama a pornit un aspirator și l-a lăsat să funcționeze pentru a acoperi orice strigăt de spaimă al fetițelor. După ce și-a ucis fiicele, Djurasovic s-a plimbat prin casă și le-a așezat jucării în brațele copilelor moarte, apoi a făcut mai multe încercări de a-și lua viața. 

Mama fetițelor a încercat să se sinucidă, după dubla crimă

Mai mult, ea a înregistrat un videoclip în care și-a cerut scuze în mod repetat și și-a îndemnat soțul să o lase să moară.

Tatăl fetelor a ajuns acasă în acea după-amiază pentru a descoperi cadavrul Miei, corpul Tianei fiind descoperit ulterior de paramedici.

Poliția a găsit-o pe femeie pe o plajă din apropiera casei, unde încerca să se sinucidă.

„Îmi iubesc fetele mai mult decât oricine și mai mult decât orice și îmi pare atât de rău că nu am avut grijă de ele mai bine”, a scris ea. Ar fi trebuit să fiu mai „conectată” cu soțul și prietenii mei. Nu mi-a plăcut să vorbesc despre problemele mele. Aș vrea să o fi făcut. Îmi pare atât de rău pentru tot”, a scris femeia într-un bilețel lăsat în casă.

Psihiatrii au stabilit că femeia suferea de depresie majoră cu episoade psihotice

Psihiatrul Adam Brett, care a intervievat-o pe mama criminală de mai multe ori, spune că aceasta suferea de deficiențe mentale la momentul comiterii faptei și nu avea capacitatea de a ști că nu ar trebui să facă așa ceva.

El a spus că Djurasovic avea iluzii nihiliste și credea că le salvează pe fete de „lucrurile îngrozitoare” pe care le-a experimentat.

”Le-a iubit atât de mult încât nu a vrut ca ele să sufere în același mod în care a făcut-o ea”, a spus doctorul Brett în instanță.

Judecătorul Curții Supreme își va pronunța verdictul săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » ”Mami, ai de gând să-mi faci ceva?”. O australiancă și-a ucis fetițele de 6 și 10 ani, ”ca să nu sufere”, iar acum poate scăpa de acuzațiile de crimă