Antena Meniu Search
x

Mesajul înfiorător primit de o mamă din UK de la un "prieten". Femeia s-a dus direct la poliţie 

O mamă din Marea Britanie a rămas îngrozită când un aşa-zis prieten i-a trimis un mesaj pe Facebook, alături de o serie de imagini cu fete tinere – și a mers direct la poliție. Atenţie, informaţii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 17:21

Mesajul înfiorător primit de o mamă din UK de la un "prieten". Femeia s-a dus direct la poliţie
Mesajul înfiorător primit de o mamă din UK de la un "prieten". Femeia s-a dus direct la poliţie - Merseyside Police/Shutterstock

Paul Smith, în vârstă de 48 de ani, a trimis mesaje jignitoare, obscene și indecente către patru femei diferite între august 2020 și ianuarie 2023. Smith a fost condamnat la 10 săptămâni de închisoare pe 19 septembrie la Tribunalul de Magistrați din Liverpool, după ce a pledat vinovat pentru patru acuzații de trimitere de mesaje jignitoare/indecente/obscene/amenințătoare pe o rețea publică de comunicații. De asemenea, i s-au ordonat ordine de restricție pe termen nedeterminat împotriva celor patru femei, relatează Liverpool Echo, citat de Mirror

Una dintre femeile care au primit mesaje de rău de la Smith a fost Rhiain Mort. Tânăra de 39 de ani a spus că a fost prietenă cu Smith de 20 de ani înainte ca acesta să trimită un mesaj obscen pe Facebook în ianuarie.

Ce a povestit Smith în mesajele de pe Facebook

În mesaje, Smith începe prin a descrie relațiile sale sexuale raportate cu un alt bărbat. Apoi a spus "pentru a scurta povestea" că a ajutat la pictarea unghiilor unei fetițe de 11 ani care era goală. El a spus: "Pe scurt, a ajuns să facă unghiile fiicei lui în timp ce el îi făcea părul. Ea mergea la o petrecere și am ajutat-o ​​să-i aleagă ținuta."

Smith a adăugat: "Avea 11 ani, părea de 18 și, uneori, se întâmpla să fie goală. Simțeam că mă înșeală". În mesaje, Rhiain i-a spus lui Smith că este "dezgustată" și că comportamentul a fost "deplorabil". La asta, el a răspuns: "Nimeni nu a atins pe nimeni. Îmi pare rău dacă crezi altfel, omule, nu s-a întâmplat nimic."

În mesaje ulterioare, Smith a spus: "Nu a avut loc niciun abuz. Ea a ieșit de la baie, așa că, într-un prosop, a stat pentru scurt timp goală și a încercat ținutele, s-a întors în pat și s-a culcat. Milioane de oameni își îmbracă copiii pentru un om de petrecere, nu e ceva sinistru. Sunt supărat că ai crezut automat că a fost și sunt capabil de asta. O să las în pace prietene". 

Alte trei femei au primit mesaje similare de la individ

Rhiain a întrerupt orice contact cu Smith și s-a dus direct la poliție să-l denunțe. Ea a susținut că Smith a "îngrijit-o" înainte de a trimite mesaje obscene. Vorbind cu Echo, ea a spus: "Îl cunosc de 20 de ani. El împărtășește lucruri pe care te-ai aștepta ca un prieten apropiat să ți le împărtășească. Limita mea și răspunsul meu au fost întotdeauna atâta timp cât a fost între adulți care şi-au dat consimţământul".

"Niciun bărbat adult care nu este îngrijitorul unui copil nu ar trebui să fie în cameră cu o fetiță goală de 11 ani și acest lucru nu este în regulă", a mai spus Rhiain. "Mi-am făcut datoria morală și legală de a-l raporta la poliție și a fost arestat"

Alte trei femei au primit mesaje similare. Mama a mai spus că ele i-au oferit și sprijin financiar și emoțional lui Smith. O altă femeie care a fost vizată de Smith a venit în față și a descris același tipar de comportament. În mesajele adresate femeii în 2020, Smith a trimis o serie de imagini cu fete tinere și a spus că ar lua-o pe una dintre ele la o "întâlnire vicleană".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Mesajul înfiorător primit de o mamă din UK de la un "prieten". Femeia s-a dus direct la poliţie