Antena Meniu Search
x

Mister în cazul morții unei familii de britanici, în SUA. Trupurile părinților, fiicei de un an și câinelui, descoperite pe o potecă, într-un parc național

Cadavrele a trei persoane, mamă, tată și fiică, au fost descoperite pe o potecă din Sierra National Forest. Anchetatorii cred că cei trei ar fi murit din cauza algelor otrăvitoare.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 11:10

Mister în cazul morții unei familii de britanici, în SUA. Trupurile părinților, fiicei de un an și câinelui, descoperite pe o potecă, într-un parc național
Mister în cazul morții unei familii de britanici, în SUA. Trupurile părinților, fiicei de un an și câinelui, descoperite pe o potecă, într-un parc național - Poliție

John Gerrish, soția sa Ellen Chung și fiica în vârstă de un an au fost găsiți marți pe o potecă din parcul național Sierra din California, scrie BBC. Câinele familiei, Oski, a fost găsit, de asemenea, mort într-o zonă populară pentru drumeții.

"Nu cunoaștem cauza deceselor, dar nu renunțăm până nu vom afla", a declarat șeriful din districtul Mariposa, Jeremy Briese. "Nu există indicatori evidenți ai modului în care s-a produs tragedia: avem doi adulți sănătoși, avem un copil sănătos și ceea ce părea a fi un câine sănătos, toți găsiți în aceeași zonă", a mai adăugat el.

Anchetatorii suspectează că decesele ar fi legate de gazele evacuate din minele de aur abandonate, dar Briese a exclus această ipoteză. „Nu cred că este legat de o mină”, a spus el. "Este frustrant, este devastator pentru toată lumea."

O altă ipoteză a oamenilor legii ar fi otrăvirea cu alge. "Din informațiile adunate, aceste flori de alge au apărut din cauza secetei recente. Dar nu știu prea multe detalii despre toxicitatea lor".

Înflorirea algelor poate produce „toxine extrem de periculoase care pot îmbolnăvi sau ucide oameni și animale”, potrivit Agenției SUA pentru Protecția Mediului.

Luna trecută, Serviciul Forestier SUA a postat pe Facebook avertismente cu privire la potențialele alge din parcul național Sierra. „Dorim să îi informăm pe vizitatorii cărora le place să se bucure de această zonă ... să nu înoate, să nu se plimbe și să nu le permită animalelor de companie să intre în apă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Mister în cazul morții unei familii de britanici, în SUA. Trupurile părinților, fiicei de un an și câinelui, descoperite pe o potecă, într-un parc național