Antena Meniu Search
x

"Moartea lovește cam aproape de casă". Studentă găsită fără viaţă, plină de răni, în campusul Universității Augusta din Georgia

O studentă a fost găsită moartă în campusul Universității din Georgia. În campus nu a mai avut loc nicio crimă în ultimii 20 de ani.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 18:03

În campus nu a mai avut loc nicio crimă în ultimii 20 de ani - Profimedia (scop ilustrativ)

O studentă a fost găsită moartă în campusul Universității din Georgia. Poliția nu are un suspect, a declarat șeful poliției de la Universitatea din Georgia, Jeff Clark, într-o conferință de presă, joi noaptea.

Studenta ar fi fost ucisă

Fata a fost găsită joi după-amiază, după ce un prieten a spus poliției că nu se întorsese de la o alergare de dimineață, au declarat autoritățile, citate de AP. Ea avea "răni vizibile" pe corp.

Victima era studentă la Augusta University College of Nursing din campusul Athens al Universității Augusta, a precizat școala într-un comunicat citat de Mediafax. Se bănuiește că ar fi vorba de o crimă, au declarat reprezentanții școlii.

Pe acelaşi subiect

Ofițerii care au cercetat zona au găsit cadavrul într-o zonă împădurită din spatele lacului Herrick. Zona respectivă se află vis-a-vis de un complex mare de dormitoare și săli de mese din zona "East Campus". Majoritatea studenților din aceste cămine sunt boboci.

Clark a precizat că în campus nu a mai avut loc nicio crimă în ultimii 20 de ani. "Nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă în această anchetă", a spus el.

Universitatea a anulat cursurile

Universitatea din Georgia a anulat cursurile vineri. Universitatea Augusta a anulat cursurile din campusul său din Athens, dar a declarat că acesta va rămâne deschis ca loc de întâlnire pentru studenți, profesori și angajați.

Moartea "lovește un pic prea aproape de casă", a declarat Veronica Bennett, mama unui student de la Universitatea din Georgia. Ea face parte dintr-un grup de mame care fac presiuni pentru îmbunătățiri de securitate în campus, care merg dincolo de aplicația de siguranță a școlii, a relatat WSB-TV.

"În calitate de părinte, m-am săturat ca asta să fie soluția UGA. Oh, avem aplicația de siguranță. Ei bine, aplicația de siguranță nu este un factor de descurajare", a declarat Bennett pentru postul de televiziune din Atlanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Moartea lovește cam aproape de casă". Studentă găsită fără viaţă, plină de răni, în campusul Universității Augusta din Georgia