Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un băiețel de 4 ani este găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure din SUA: "Hei amice, te-am prins. Ești bine"

Momentul emoționant în care un băiețel de patru ani a fost găsit de polițiști, după ce s-a pierdut în pădure. Plânsetele disperate ale micuțului au fost auzide de ofițerii care îl căutau.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 12:39

Momentul în care un băiețel de 4 ani este găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure din SUA
Momentul în care un băiețel de 4 ani este găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure din SUA - Facebook / New Jersey State Police

Polițiștii din statul New Jersey l-au găsit pe băiețelul speriat, cu lacrimi pe față, , după ce a plecat de acasă în Atlantic City, miercuri seară. În filmările surprinse de camera de pe uniforma polițiștilor, ofițerii sunt văzuți în timp ce aleargă după copil. Micuțul era îmbrăcat în haine subțiri și a plecat de acasă cu cățelușul lui, un Labrador Retriever negru, relatează Mirror.

După mai mult timp în care polițiștii au căutat, unul din ofițeri este auzit strigând: „L-am prins... l-am prins”. Pe măsură ce se apropie, îi spune băiatului: „Hei amice... te-am prins... Ești bine”. Copilașul este auzit plângând și spunând: „Mi-am pierdut pantoful... Mi-am pierdut pantoful”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Copilașul a fost găsit la o oră după ce a dispărut de acasă

Polițistul Ian Emmi îl ridică și îl îmbrățișează înainte de a-l duce pe micuț la mama lui care stă în apropiere. Panica mamei a început după ce el și câinele au plecat de acasă. În ciuda faptului că se aflau în apropiere, mama lui nu l-a putut găsi mai bine de o oră.

„Un băiețel de 4 ani și Labradorul său negru au rătăcit departe de casa lui și au fost dispăruți de mai bine de o oră. În timp ce căutau copilul, polițistul Ian Emmi și mama copilului l-au auzit în depărtare și au fugit după el”, potrivit unui comunicat al autorităților.

Mulți au lăudat gândirea rapidă a ofițerilor, precum și câinele de companie care l-a protejat pe tot parcursul dispariției lor.

 „Mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc poliției și mamei băiatului, este minunat că a fost găsit cu câinele lui protector”, a spus cineva

"O treabă grozavă tuturor. În special câinele, nu l-ar fi părăsit niciodată pe acel copil. Poate chiar l-ar fi adus acasă", a spus o altă persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Momentul în care un băiețel de 4 ani este găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure din SUA: "Hei amice, te-am prins. Ești bine"