Antena Meniu Search
x

"Nu mai avem linişte. Era iubitor, îşi adora copiii". Un tânăr de 29 de ani din UK şi-a pus capăt zilelor la câteva săptămâni după moartea tatălui

Nicky Larkin a fost descris de soţia sa şi de rude ca fiind „cel mai iubitor şi muncitor bărbat, un tată care îşi adora copiii”. Nimic nu l-a convins însă că viaţa mai poate fi trăită, după trauma suferită în urma morţii tatălui său, în lunga august. La câteva săptămâni bărbatul şi-a pus capăt zilelor, simţinu-se neputincios, în ciuda faptului că soţia şi copiii săi aveau să fie distruşi de decizia sa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.10.2022, 09:40

Trupul neînsufleţit al lui Nicky Larkin, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit lângă un grajd din Vale of Glamorgan, în sudul Ţării Galilor. În zona respectivă fiica sa venea constant pentru cursuri de călărie.

Familia a confirmat moartea bărbatului pe 23 octombrie, explicându-i gestul extrem ca fiind pur şi simplu un moment de cumpănă în care nu şi-a mai văzut sensul pe lume. Nicky s-ar fi străduit săptămâni în şir să facă faţă morţii tatălui său, Roy, la vârsta de 64 de ani, relatează Mirror. Durerea însă îl acaparase, iar bucuria şi sclipirea din ochii lui dispăruseră din ziua fatidică în care a fost nevoit să-şi ia adio de la omul care îi fusese un model.

Bărbatul nu a putut suporta moartea tatălui 

Mama lui Nicky, Julie Larkin, a spus că fiul ei era „cel mai iubitor și muncitor bărbat, un om care își adora copiii”. A recunoscut însă că suferea de depresie.

Pe acelaşi subiect

„A fost sfâșietor pentru întreaga noastră familie, avem inima sfărâmată în bucăți”, a spus Julie, în vârstă de 57 de ani. „Roy a fost un tată bun pentru Nicky și un partener bun pentru mine timp de 37 de ani”. Potrivit mărturisirilor sale, Nicky luptase împotriva depresiei cu mult înainte de pierderea tatălui, însă vestea cumplită i-ar fi pus capac. Nu a ştiut cum să facă faţă situaţiei şi nu a considerat că mai poate trăi indiferent de oamenii dragi pe care îi lasă în urmă.

„Nu a avut linişte de când a murit Roy. Avea probleme de sănătate mintală și s-au agravat după aceea. Nu eram îngrijorată pentru el înainte să moară Roy”, a mai spus ea.

Bărbatul s-a sinucis în locul în care fiica sa învăţa să călărească

Nicky trecea adesea pe lângă fermă cu fiica sa Katie, fiul Tommy și partenera lui, Sian. Nu a existat niciun indiciu că și-ar putea lua viața, înainte de a fi găsit lângă fermă weekendul trecut, a spus Julie. „Mergea acolo în majoritatea săptămânilor, mergea mereu, era fericit acolo”, a spus ea. „Era un băiat drăguț, drăguț. Un om fericit, un om interesant și un bărbat muncitor, de nădejde. Își iubea copiii și familia. Era extrem de popular.”

Nicky, care și-a idolatrizat tatăl, a călcat inclusiv pe urmele său ca tencuitor. Amândoi dădeau o mână de ajutor oricui, fără să se gândească la ce ar putea obţine şi puneau pasiune în munca lor. „Roy a fost un om bun”, a completat soţia lui. „A trecut prin multe înainte de a muri din cauza cancerului. Ca familie, am trăit o viață foarte normală înainte de moartea lui. Totul a fost grozav. Am avut problemele noastre, dar le-am rezolvat. Apoi totul s-a schimbat”.

Julie a spus că nu știe cum va putea să-și permită înmormântarea fiului ei fără ajutor. Comunitatea nu a stat însă deoparte, oamenii arătându-şi sprijinul lansând o strângere de fonduri pentru a face rost de bani. Clubul de noapte Eden din Bridgend găzduiește, de asemenea, un eveniment pe 11 noiembrie, în care toate câștigurile vor merge către înmormântarea lui Nicky.

Întreaga comunitate, zdruncinată în urma tragediei

Prietenii de familie, Alisha Harris și Stevie Hoey au organizat o mare parte a strângerii de fonduri.

Eu și Sammy [sora lui Nicky] am crescut împreună, nu i-am putut vedea cum se chinuie să plătească pentru o altă înmormântare după ce l-am pierdut și pe Roy. Am fost contactat de proprietarul Eden - cel mai mare club din Bridgend - pentru a face o noapte în care încasează 2 lire sterline la intrare pentru a strânge cât mai mult pentru înmormântarea lui Nicky. Au fost de acord să găzduiască seara de vineri, 11 noiembrie, iar Wildmill Shop va avea acolo o colecție pentru orice donații suplimentare. Am început, de asemenea, să colectăm donații de la afacerile locale și am avut atât de multe donații generoase pentru tombolă. Întreaga comunitate vrea doar ca Nicky să aibă parte de o înmormântare frumoasă, aşa cum se cuvine, aşa cum merită, a explicat Alisha.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Nu mai avem linişte. Era iubitor, îşi adora copiii". Un tânăr de 29 de ani din UK şi-a pus capăt zilelor la câteva săptămâni după moartea tatălui