Antena Meniu Search
x

"Nu mai durere. Te voi iubi pentru totdeauna". O fostă concurentă la Miss World a murit la 26 de ani. A pierdut lupta cu cancerul, după 2 ani de suferință

O fostă concurentă la Miss World a murit la vârsta de 26 de ani în urma unei lupte de doi ani împotriva cancerului.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 14:25

O fostă concurentă la Miss World a murit la 26 de ani. Tânăra se lupta de 2 ani cu cancerul
O fostă concurentă la Miss World a murit la 26 de ani. Tânăra se lupta de 2 ani cu cancerul - Facebook

Sherika de Armas a murit pe 13 octombrie. Familia și prietenii tinerei i-au adus un omagiu după moartea ei. „Nu mai durere, drum lin. Te voi iubi pentru totdeauna”,a scris fratele ei pe rețelele de socializare, potrivit Mirror.

„Prea evoluată pentru această lume. Una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am întâlnit vreodată în viața mea”, a scris actuala Miss Uruguay, Carla Romero.

Tânăra se lupta de doi ani cu cancerul

Sherika a fost diagnosticată cu cancer uterin în urmă cu doi ani și a trecut prin multe tratamente pentru a împiedica răspândirea acestuia.

Pe acelaşi subiect

„Îmi voi aminti mereu de tine, nu numai pentru tot sprijinul pe care mi l-ai acordat și pentru cât de mult ai vrut să mă vezi crescând, ci și pentru dragostea ta, bucuria ta, prietenii pe care i-am împărtășit și care rămân alături de mine astăzi”, a scris câștigătoarea Miss Uruguay 2021, Lola de los Santos.

Și fanii tinerei au fost devastați de vestea că s-a stins atât de tânără.

„Sunt devastat, nu-mi vine să cred că a dispărut. Nu te cunoșteam, dar te-am urmărit. Un om foarte sincer și făcut totul cu multă pasiune. Ne-ai părăsit prea devreme".

Sherika a devenit Miss Uruguay în 2015 și a reprezentat țara la Miss World în același an. Din păcate, ea nu a ajuns în top 30, dar a fost una dintre cei șase tineri de 18 ani care au participat la competiție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Nu mai durere. Te voi iubi pentru totdeauna". O fostă concurentă la Miss World a murit la 26 de ani. A pierdut lupta cu cancerul, după 2 ani de suferință