Antena Meniu Search
x

Video Zeci de femei şi-au aliniat motocicletele la linia de start, într-o paradă roz pe bulevardele Capitalei. Motivul ineditei defilări

Eleganţa şi viteza şi-au dat întâlnire astăzi pe bulevardele Capitalei. Zeci de femei care iubesc motoarele puternice şi sentimentul de libertate şi-au aliniat motocicletele la linia de start şi au pornit într-o defilare roz. A fost modul în care şi-au arătat susţinerea pentru femeile care suferă de cancer la sân şi au încurajat prevenţia.   

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 20:21

Vezi și

Doamnele şi domnişoarele şi-au asortat ţinutele cu scuterele şi motocicletele şi au pornit la cea mai elegantă paradă pe două roţi din Bucureşti. Pentru multe. este deja un stil de viaţă.

Adriana: În Bucureştiul atat de aglomerat, e mult mai uşor de mers pe două roţi. 

Luiza: Dragostea mea pentru motoare a apărut de când era copilul mic şi stămeam la semafoare şi toate motocicletele treceau pe lângă noi şi i-am zis fiului meu: mami, să ştii că îmi iau motor.

Pasionate de motoare, dar şi de modă, tinerele care au participat la parada moto nu au renunţat la tocuri şi accente de roz. De la fuste, cămăşi, eşarfe ...până la motoare. 

Pe acelaşi subiect

Noiembie este luna în care femeile sunt îndemnate să acorde atenţie marelui duşman- cancerul de sân

Bărbaţii care au vrut să se alăture paradei au fost primiţi cu o condiţie - să poarte ceva roz. 

Sorin: A fost salvarea mea fiica mea care a facut balet şi a trebuit să găsesc ceva roz. 

Bogdan: Întotdeauna femeile pe motor sunt mai atrăgătoare. Este un senstiment fantastic, este minunat să vezi că ai atâţia oameni lângă tine este minunat că oamenii înţeleg că rozul înseamnă bine.

Marea de roz care a defilat în sunetul motoarelor pe străzile din Bucureşti, de la Gara Băneasa la Parcul Operei, a avut de transmis şi un mesaj: Conştientizarea importanţei prevenţiei pentru cancerul la sân.  

Acţiunea zecilor de doamne şi domni a avut anul acesta un scop nobil şi de suflet pentru guparea de motociclişti din Capitală.

Roberta: Există şi o cutie roz în care se donează şi anul acesta avem şi unc caz intern, o prietenă de-ale noastre care are această boală şi încercăm să îi dăm şi noi o mână de ajutor.

Noiembie este luna în care femeile sunt îndemnate să acorde atenţie marelui duşman - cancerul de sân. În România, în 2020, peste 12 mii de femei au aflat că au această boală. Medicii spun că investigaţiile pot depista maladia într-un stadiu incipient, când este mai uşor de învins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Zeci de femei şi-au aliniat motocicletele la linia de start, într-o paradă roz pe bulevardele Capitalei. Motivul ineditei defilări