Antena Meniu Search
x

"Nu puteai să nu-l iubești". Un tânăr de 16 ani s-a prăbușit din senin și a murit, după o cursă de alergat, în SUA. Tocmai reușise să scoată cel mai bun timp al său

Tragedie într-o familie din Texas. Angel, un elev de liceu în vârstă de 16 ani, a murit subit după ce s-a prăbușit la încheierea unei curse de alergat - o cursă în care și-a reușit cel mai bun timp personal.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 10:09

"Nu puteai să nu-l iubești". Un tânăr de 16 ani s-a prăbușit din senin și a murit, după o cursă de alergat, în SUA. Tocmai reușise să scoată cel mai bun timp al său
"Nu puteai să nu-l iubești". Un tânăr de 16 ani s-a prăbușit din senin și a murit, după o cursă de alergat, în SUA. Tocmai reușise să scoată cel mai bun timp al său - Chisholm Trail High School/KHOU

Totul mergea conform planului – Angel Hernandez era încălzit, pregătit și se simțea grozav. Și performanța sa în cursă a arătat-o , de asemenea, deoarece a alergat cel mai bun timp la cursa din acea zi. Apoi, s-a prăbușit și a murit.

Tânărul în vârstă de 16 ani era elev la Chisholm Trail High School, o școală publică de lângă Fort Worth, Texas. Martorii au declarat pentru postul local KHOU că acesta s-a prăbușit brusc după ce a alergat, relatează Mirror.

Cauza morții băiatului nu a fost încă stabilită

Coechipierii lui l-au ajutat să ajungă la stația de apă din apropiere, unde s-a prăbușit din nou. A fost dus de urgență la un spital din apropiere și, într-o oră, a murit. Cauza morții lui nu a fost încă stabilită de către medicul legist din Tarrant County - nu au fost observate imediat cauze exterioare evidente.

"Era genul de student-atlet pe care și l-ar dori oricine", a declarat fostul antrenorul de pistă Brent Brevard. El fusese responsabil de pregătirea băiatului sezonul trecut. "A muncit din greu și a avut grijă de colegii de echipă. Dar în același timp a avut grijă și de notele sale." El a spus că decesul lui Hernandez a fost "tragică" și "știre îngrozitoare".

Familia lui Angel a primit o jachetă cu o scrirsoare personalizată

Vineri, familia Hernandez i-a găzduit înmormântarea, în cadrul căreia s-au prezentat câțiva dintre colegii săi, de asemenea profund întristați de trecerea în neființă a prietenului lor. S-a prezentat și directorul de atletism de la școală și a oferit familiei o jachetă cu scrisoare personalizată pentru a-i onora munca și devotamentul față de echipă.

Și mai târziu în acea seară, când școala și-a găzduit meciul de fotbal de întoarcere, întreaga comunitate a păstrat un moment de reculegere pentru băiat, care avea și o pasiune pentru artele marțiale, făcând karate la o academie din apropiere, care și-a închis porțile timp de o săptămână în memoria lui.

Antrenorul de karate Ashley Wood a declarat pentru KHOU: "Cu toții am plâns. Fiecare dintre noi s-a mângâiat unul pe celălalt. Este foarte greu. Nu vom trece niciodată peste asta. Nu-l vom uita niciodată. Va fi dor de aici, dar va fi iubit mereu". 

"Era la fel ca numele lui - un înger. Nu puteai să nu-l iubești"

Wood a spus că Hernandez era la fel ca numele lui, Angel, deoarece s-a comportat ca un înger prin personalitatea, "zâmbetul molipsitor" și prezența generală. Ea a lansat o pagină GoFundMe pentru a-i ajuta familia să acopere costul înmormântării sale și a strâns deja peste 13.000 de dolari – cu mult peste obiectivul său de 7.500 de dolari.

"Toată lumea simte efectele lui Angel. Angel este acel copil. A atins pe toți cu care a intrat în contact. Nu puteai să nu-l iubești", a conchis Wood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Nu puteai să nu-l iubești". Un tânăr de 16 ani s-a prăbușit din senin și a murit, după o cursă de alergat, în SUA. Tocmai reușise să scoată cel mai bun timp al său