Antena Meniu Search
x

Foto O femeie s-a dat drept fiica ei și a mers la școala din Texas în care învață copila. Care este motivul: "Arăt ca un elev de clasa a șaptea?"

O femeie din Texas s-a deghizat în fiica ei și a mers la școala în care învață copila, pretinzând că este elevă. Femeia spune că a vrut să testeze cât de bine păzită este școala.

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 13:31

O femeie s-a dat drept fiica ei și a mers la școala din Texas în care învață copila
O femeie s-a dat drept fiica ei și a mers la școala din Texas în care învață copila - YouTube

Casey Garcia, în vârstă de 33 de ani, susține că încerca să facă un test despre siguranța școlii când s-a furișat la școala gimnazială Ann M. Garcia-Enriquez pentru o zi, a stat la cursuri și a luat prânzul la cantină. Totuși, pentru „experimentul” ei, femeia a fost pusă să plătească o amendă de 700 de dolari și trebuie să efectueze 100 de ore de muncă în folosul comunității, potrivit Mirror.

Femeia a gândit fiecare detaliu pentru ca planul să fie perfect. Și-a vopsit părul și a folosit autobronzant pentru a semăna cu fiica ei Julie, în vârstă de 13 ani. 

Femeia spune că a vrut să testeze cât de bine păzită este școala în care învață fiica ei

„Arăt ca un elev de clasa a șaptea? Nu? Mișto, grozav”, spune ea înainte de a merge la șocală.

Pe acelaşi subiect

Cu o mască facială care a ajutat-o să-și ascundă identitatea, femeia a mănâncat prânzul la cantină școlii și a participat la toate cursurile fiicei sale. Femeia a postat un filmuleț pe YouTube, acolo unde părerile oamenilor au fost împărțite, în ceea ce privește întregul ei plan. 

„Avem nevoie de securitate mai bună în școlile noastre, asta am încercat să demonstrez și simt că am demonstrat-o”, a spus Garcia. Dar acest lucru nu a împiedicat problemele ei legale și a fost arestată de adjuncții Oficiului Șerifului din județul El Paso pe 4 iunie, fiind eliberată pe o cauțiune de 7.808 USD. 

Femeia a fost acuzată de falsificarea înregistrărilor guvernamentale pentru falsificarea semnăturii fiicei sale. Ea a recunoscut că a intrat în școala fiicei sale, dar a pledat nevinovată pentru încălcare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O femeie s-a dat drept fiica ei și a mers la școala din Texas în care învață copila. Care este motivul: "Arăt ca un elev de clasa a șaptea?"