Antena Meniu Search
x

O femeie susţine că a fost atacată de "peste 100 de şobolani" într-un parc din Londra: "Se târau pe picioarele mele. Am crezut că mi se face rău"

O femeie susţine că a fost atacată de peste 100 de șobolani care i-au ciupit braţul şi picioarele, în timpul unei plimbări nocturne printr-un parc din vestul Londrei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.07.2021, 13:51

Şobolani
O femeie susţine că a fost atacată de "peste 100 de şobolani" într-un parc din Londra - Shutterstock

Susan Treftub, în vârstă de 43 de ani, a spus că o „mare” de șobolani care foşnăiau prin iarbă a atacat-o, în timp ce se plimba prin Blondin Park din Northfields, Ealing, luni la ora 21:00.

"Nu am văzut niciodată atât de multe animale, să nu mai vorbim de șobolani. A fost dezgustător. Nu sunt sigură, dar cred că au fost lejer peste 100 de şobolani. Am crezut că mi se face rău. Se târau pe picioarele mele, a trebuit să îi lovesc ca să mă eliberez. Abia se întunecase, aşa că era greu să văd din ce direcţie vine. Cred că este o ruşine; mi-au ronţăit picioarele şi încercau să se urce pe tot corpul. Trebuie să se facă ceva în acest sens" a povestit femeia, mamă a unui copil.

Femeia s-a ales cu urme de muşcături şi vânătăi pe corp

Mama de 43 de ani a rămas plină de urme de mușcături și vânătăi pe picioare și braț, dar nu a suferit răni semnificative. Femeia spune că nu e prima dată când se plimbă prin respectivul parc şi nu a văzut niciodată un şobolan, până în seara fatidică de 19 iulie. Acum, Susan vrea ca şi alţii să ştie de calvarul prin care a trecut şi îi avertizează în special pe părinţii care vin să se plimbe alături de copii prin parc.

Pe acelaşi subiect

„Aş fi mai mult îngrijorată dacă copilul meu ar trece prin aşa ceva. Dacă era cel mic, ar fi fost atât de muţi şobolani încât s-ar fi întâmplat ceva mult mai rău” a continuat femeia, spunând că evenimentul a făcut-o să se simtă „neajutorată”.

„Pe cine să sun sau cui să-i sesizez? Cu greu poţi suna poliţia şi le poţi spune, dar este un lucru periculos, iar specialiştii trebuie să meargă acolo şi să rezolve situaţia. Nu am experimentat și nu am auzit niciodată de cineva care să aibă această problemă. Un timp am crezut că sunt într-un spectacol, că e o farsă sau ceva pentru că pare extrem de ridicol. Nu îmi e frică să mă întorc în parc, dar recunosc aş fi puţin încordată” a adăugat indignată.

Potrivit The Sun, un purtător de cuvânt al Consiliului Ealing a spus că „întâlnirile cu şobolani şi alte specii dăunătoare sunt în mod clar neplăcute pentru oricine este implicat. Cu toţii putem contribui la reducerea șanselor de a fi întâmpinaţi de şobolani în parcurile locale, păstrând spaţiile noastre verzi fără gunoi sau alimente aruncate. În lunile mai calde, consiliul suplimentează coşurile de gunoi special amenajate în parcuri pentru a face faţă nivelurilor crescute de deşeuri. De asemenea, este important să nu hrăniţi animale, cum ar fi porumbei, raţe sau veveriţe, deoarece alimentele rămase în urmă pot atrage şi şobolanii în căutarea de mâncare”

Autorităţile au cerut oricui a întâmpinat o situaţie asemănătoare să apeleze de urgenţă la administraţia parcului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie susţine că a fost atacată de "peste 100 de şobolani" într-un parc din Londra: "Se târau pe picioarele mele. Am crezut că mi se face rău"