Antena Meniu Search
x

O fetiţă a sunat la poliţie să anunţe că prietena ei a fost răpită, după ce a văzut o farsă pe YouTube. Lecţia primită de la agenţii din Florida

Lecția oferită de poliția din Florida unei fetițe de 11 ani. Copila a fost arestată de către polițiști, după ce le-a făcut o farsă și a sunat la urgențe, declarând că prietena ei a fost răpită. Ideea i-a venit după ce a văzut o provocare pe YouTube.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 15:19

Lecția oferită de poliția din Florida unei fetițe de 11 ani. A făcut o farsă văzută pe YouTube, după ce „s-a gândit că ar fi amuzant”
Lecția oferită de poliția din Florida unei fetițe de 11 ani. A făcut o farsă văzută pe YouTube, după ce „s-a gândit că ar fi amuzant” - Volusia Sheriff's Office/Facebook

Farsa nu a fost deosebit de elaborată, dar a declanșat o alertă majoră în rândul autorităților, deoarece copila de 11 ani a trimis un mesaj la urgențe spunând că prietena ei de 14 ani a fost răpită și că urmărea mașina răpitorului într-un jeep albastru, potrivit Mirror.

În următoarea oră și jumătate, fata a trimis mesaje de actualizare, inclusiv o descriere a bărbatului suspect și că acesta avea o armă. În cele din urmă, polițiștii au fost direcționați către o locuință din Port Orange, după ce au localizat telefonul de pe care erau trimise mesajele, a declarat Poliția.

Copila „s-a gândit că ar fi amuzant”

Când au ajuns la locuința respectivă, au vorbit cu tatăl ei, care a spus că fata lui este acasă în curtea din spate. Poliția a trecut prin casă și în curtea din spate, găsind-o pe fată cu telefonul mobil în mână. Copila vorba chair în acel moment cu un aget de poliție care voia să se asigure dacă echipajele au ajuns la fața colului. Copilul le-a spus ofițerilor că i-a venit ideea urmărind o provocare pe YouTube și „s-a gândit că ar fi amuzant”.

Pe acelaşi subiect

Pentru că au crezut că un avertisment nu va fi suficent, polițiștii au decis să-i dea o lecție care chiar o va învăța să nu mai facă astfel de „glume”. Copila a fost astfel arestată și urmează chiar să apară în fața instanței pentru ceea ce a făcut.

Acest tip de activitate de farsă este periculoasă, vom investiga fiecare incident, dar astăzi a irosit resurse valoroase care ar fi putut ajuta pe altcineva care avea nevoie în mod legitim de ajutorul nostru” , a declarat șeful poliției.

Copila este acuzată că a făcut un raport fals la poliție cu privire la folosirea unei arme de foc într-o manieră violentă, cu privre la o răpire, dar și utilizarea abuzivă a numărului de urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O fetiţă a sunat la poliţie să anunţe că prietena ei a fost răpită, după ce a văzut o farsă pe YouTube. Lecţia primită de la agenţii din Florida