Antena Meniu Search
x

O indiancă de 16 ani ar fi fost violată de 400 de bărbaţi, în 6 luni. Alungată de tată şi abuzată de soţ, aşteaptă acum un copil

Un caz revoltător de abuz sexual împotriva minorilor a ieşit la iveală în India. O fată de 16 ani susţine că, timp de 6 luni, a fost violată de 400 de bărbaţi, între care şi doi poliţişti. Minora, care e în prezent gravidă, a fost vândută de propriul tată unui soţ cu 20 de ani mai în vârstă, iar pentru a scăpa de iadul de acasă fata a ajuns pe drumuri. Din nefericire, calvarul său abia începea.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 22:00

Femeie tânără, gravidă, în sari şi cu mască de protecţie, în India
O adolescentă de 16 ani, din India, susţine că în ultimele 6 luni a fost violată de 400 de bărbaţi - Profimedia (scop ilustrativ)

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din India, susţine că în ultimele şase luni a fost violată de 400 de bărbaţi, între care şi doi poliţişti. Fata, care trăieşte pe străzi, ar fi fost obligată să se prostitueze după ce mai multe persoane au prins-o în timp ce cerşea, într-o staţie de autobuz. Până acum, şapte bărbaţi au fost arestaţi, iar tânăra din Beed, Maharashtra, care e în prezent însărcinată, spune că ar putea identifica cel puţin alţi 25 presupuşi agresori.

Povestea fetei: orfană de mamă şi vândută unui soţ cu 20 de ani mai bătrân, a ajuns să doarmă pe străzi 

Cu ceva vreme în urmă, fata a rămas orfană de mamă, relatează Daily Mail. Iar la vârsta de 13 ani, mimora a fost căsătorită cu un bărbat cu 20 de ani mai bătrân care ar fi abuzat-o sexual. Calvarul său abia începea: când s-a întors, disperată, la tatăl ei, acesta a alungat-o, refuzând să o mai primească înapoi sub acoperişul familiei. Aşa că indianca, îngrozită de gândul că s-ar putea întoarce la soţ, a hotărât că strada îi va deveni casă. 

Nu a durat mult până ce trei bărbaţi au pus ochii pe fată şi au obligat-o să se prostitueze, spune Abhay Vitthalrao Vanave, de la Comitetul pentru Bunăstarea Copiilor din India. De asemenea, povestea le-a alertat şi pe activistele pentru drepturile femeilor. Yogita Bhayana este de părere că e unul dintre "cele mai tragice cazuri de viol din istorie. Fata a fost torturată în fiecare zi. Vrem sancţiuni drastice împotriva tuturor inculpaţilor". Se pare că minora a încercat să depună o plângere împotriva unui ofiţer care ar fi bătut-o, însă poliţiştii au refuzat să înregistreze documentul. Momentan, reprezentanţii Poliţiei nu au comentat acuzaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O indiancă de 16 ani ar fi fost violată de 400 de bărbaţi, în 6 luni. Alungată de tată şi abuzată de soţ, aşteaptă acum un copil