Antena Meniu Search
x

O influenceriţă celebră din Africa de Sud, găsită moartă în propria casă. Familia declară că "se temea pentru viaţa ei"

Influenceriţa macedoneană Maja Janeska, un make-up artist cu 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost găsită moartă în casa ei din Africa de Sud, iar o rudă ar fi declarat că femeia "se temea pentru viața ei uneori", potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 11:39

Maja Janeska
Femeia a fost găsită în propria casă, cu o urmă lăsată de glonţ în cap - Twitter / New York Post

O femeie în vârstă de 39 de ani, make-up artist cunoscut din Africa de Sud, cu peste un milion de urmăritori, a fost găsită moartă, în propria locuinţă. Maja Janeska ar fi fost împuşcată în cap şi a fost găsită în circumstanţe misterioase în locuinţa sa din Johannesburg, pe 2 decembrie. Ea locuia împreună cu partenerul ei, Kyle Phillips, co-director al unei mari companii de tutun.

Potrivit poliţiştilor, influenceriţa a fost găsită într-un dormitor al casei, cu o rană provocată de glonţ în cap. După moartea artistei, un membru al familiei a declarat pentru presa locală că uneori, Maja își făcea griji că ar putea fi ucisă.

"Avem inimile frânte și chiar nu știm ce să facem. Suntem în Europa și nu avem ce să facem, pentru că nu putem veni în Africa de Sud din cauza problemelor cu viza. Maja zace acolo într-o morgă și nu avem nicio idee despre ce se întâmplă de fapt", a declarat ruda, care a dorit să rămână sub anonimat. 

Aceasta a spus că a fost informată despre moartea femeii de către unul dintre foștii asociați ai partenerului său, care i-a transmis că sinuciderea este, în prezent, cauza suspectată. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis o anchetă cu privire la moartea artistei

"La sosirea la casa dată, poliția a găsit o femeie în dormitor, cu o rană provocată de glonţ în cap. Lângă ea era o armă de foc. Femeia a fost declarată decedată de paramedici", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Mavela Masondo.

Iubitul artistei a declarat că se spăla pe dinți în baie, când a auzit o împușcătură venind din dormitor. Poliția nu a dezvăluit cine este proprietarul armei de foc, pe motiv că acest lucru "ar putea pune în pericol ancheta".

În ultima ei postare pe Instagram, din 22 noiembrie, femeia a postat o poză alături de Bujar Osman, ministrul de externe al Macedoniei de Nord. Ea a spus că întâlnirea a avut ca scop "stabilirea relațiilor diplomatice" între "țara ei natală, Republica Macedonia de Nord și a doua sa casă, Republica Africa de Sud".

Influencerița macedoneană avea 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram, la momentul morții sale. Ancheta cu privire la decesul ei este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O influenceriţă celebră din Africa de Sud, găsită moartă în propria casă. Familia declară că "se temea pentru viaţa ei"