Antena Meniu Search
x

Video O mamă și fiii ei gemeni, uciși și incendiați de iubitul femeii. Îl cunoscuse pe criminal cu doar o lună în urmă, la o spălătorie auto, în Rusia

O mamă de 36 de ani și cei doi copii ai ei, gemeni, în vârstă de doar 4 anișori, au fost uciși cu sânge rece în apartamentul lor, pe care apoi criminalul l-a incendiat, ca să acopere urmele. Un tânăr de 35 de ani, pe care femeia îl întâlnise la o spălătorie auto, a fost arestat de polițiști.

În urmă cu 4 ani, Polina Titova, o tânără din Kirovgrad, regiunea rusă Sverdlovsk, devenea mamă de gemeni. Doi băieței frumoși și sănătoși, concepuți prin fertilizare in vitro (FIV). 

Fusese căsătorită, însă a divorțat de fostul soț și, în urmă cu doar o lună, a început o relație cu Vitali, un bărbat de 35 de ani pe care l-a cunoscut într-o spălătorie auto.

Miercuri, 22 septembrie, în urma unui apel la serviciul unic de urgență, care anunța un incendiu într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc aflat pe Bulevardul Central din Kirovgrad, pompierii au descoperit trupurile fără viață ale Polinei și celor doi gemeni. Fuseseră uciși, iar criminalul a incendiat apoi casa, pentru a ascunde urmele.

Criminalul, eliberat din închisoare în 2017

Pe acelaşi subiect

Potrivit portalului online ural.kp.ru, individul de 35 de ani, tatăl a trei copii, a fost eliberat din închisoare în 2017, însă femeia cu care era căsătorită l-a dat afară din casă în vara acestui an. 

După ce a cunoscut-o pe Polina, în urmă cu o lună, femeia l-a primit în casa unde locuia împreună cu cei doi fii ai ei. În urma verificărilor, polițiștii l-au reținut pe bărbat.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoarea pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O mamă și fiii ei gemeni, uciși și incendiați de iubitul femeii. Îl cunoscuse pe criminal cu doar o lună în urmă, la o spălătorie auto, în Rusia