Antena Meniu Search
x

Video O nouă pistă în misteriosul caz al morții Mădălinei Pavlov, în Italia, la 9 ani de la tragedie: "Sunt date pe care nici procurorii nu le cunosc în acest moment"

Mădălina Pavlov, o româncă de doar 21 de ani, a murit după ce a căzut în gol, de pe o clădire din Reggio Calabria, în Italia. Se întâmpla în 2012, însă circumstanțele morții tinerei au rămas un mister. În aceste zile, după 9 ani de la tragedie, cazul revine în actualitate.

De Veronica Micu la 24.09.2021, 11:15

Mădălina Pavlov avea 21 de ani şi o viaţă întreagă înainte. A fost găsită fără suflare, în Italia, după ce a căzut inexplicabil de la etajul 6 al unei clădiri din Reggio Calabria, pe 21 septembrie 2012.

După săptămâni de anchetă, procurorii au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere. Precizau atunci că nu există niciun element care să arate că a fost vorba despre o crimă. Însă rudele și apropiații Mădălinei Pavlov nu au acceptat verdictul anchetatorilor. 

Facebook

Au fost experţi care au pus la îndoială concluziile procurorilor, pentru că, atunci când a fost găsită fără suflare, românca avea doar un pantof în picioare, iar celălalt nu a fost găsit. Iar dantura ei era spartă. De asemenea, în clădirea lângă care a fost găsită moartă, tânăra româncă nu cunoștea pe nimeni. 

Pe acelaşi subiect

captura video YouTube

Mădălina Pavlov, ajunsă de copilă în Italia, era o fată veselă și plină de viață. Lucra într-o pizzerie, era dedicată voluntariatului, iar în dimineața acelei zile tragice își anunțase mama ei obținuse permisul de conducere. 

Cine știe să vorbească, vreau să știu ce s-a întâmplat cu fiica mea

Familia fetei nu crede în varianta sinuciderii și luptă de mai bine de 9 ani de zile pentru aflarea adevărului. "Îi rog prietenii, cunoscuții care au auzit, care au văzut, să vorbească. Sunt o mamă care suferă în fiecare minut și vreau să i se facă dreptate fiicei mele. Pentru mine a fost un iad, nu știu nimic despre ce s-a întâmplat. Nu știu cum a ajuns ea la acea clădire. Voi lupta până la capăt. Cine știe să vorbească, vreau să știu ce s-a întâmplat cu fiica mea, care nu merita să ajungă așa".

captura video YouTube

Asta strigă de ani de zile Agafia Cutulencu, mama Mădălinei Pavlov.

O nouă pistă în misteriosul caz al morții Mădălinei Pavlov, la 9 ani de la tragedie

Pe 9 august 2021, Mădălina Pavlov ar fi împlinit 30 de ani. 

A fost crimă sau sinucidere?

După ani de tăcere, reticență și incertitudine, de informații care nu se leagă, de investigații mult prea incomplete pentru putea a înțelege ce a cauzat moartea tinerei românce, apar noi date care ar putea reaprinde lumina reflectoarelor asupra cazului Mădălinei Pavlov.

"Este vorba despre o intuiție care, dacă va fi jucată bine, ar putea duce la închiderea imediată a anchetei. Vom încerca să facem publice datele de la care să pornim, date pe care nici judecătorul de instrucție și nici procurorii nu le cunosc în acest moment. Sunt pe cale să depun o cerere pentru a obține cheia care va duce, în cele din urmă, la câteva răspunsuri", a declarat Giuseppe Gentile, avocatul Agafiei Cutulencu, potrivit lacnews24.it.

Giuseppe Gentile este ajutat în apărare de Antonio La Scala, avocatul lui Ionel Pavlov, tatăl Mădălinei. De asemenea, cei trei consultanți ai echipei Crime Analyst, formată din Mary Petrillo, psiholog și criminolog, Rossana Putignano, psihoterapeut, și Aida Francomacaro, psihoterapeut, expert în psihologie criminalistică, lucrează de ani buni pentru soluţionarea cazului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O nouă pistă în misteriosul caz al morții Mădălinei Pavlov, în Italia, la 9 ani de la tragedie: "Sunt date pe care nici procurorii nu le cunosc în acest moment"

Breaking News

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul