Antena Meniu Search
x

Video "Am divorţat, am scăpat de coşmar!". La 24 de ore, Dora a fost ucisă pe stradă, executată cu două focuri de armă, în insula Rhodos

Sfârșit dramatic pentru o tânără profesoară, în Rhodos, Grecia, la doar 31 de ani. Dora a fost împușcată mortal, ieri după-amiază, în mijlocul străzii, executată de fostul soț cu două focuri de armă. După ce a comis fapta, bărbatul s-a sinucis. Nu înainte de a lăsa un bilet de adio.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2021, 20:56

"Nu pot trăi fără ea", a scris bărbatul de 40 de ani, apoi a apăsat pe trăgaci. Tânărărul s-a împușcat cu aceeași armă cu care își executase fosta soție, cu doar câteva clipe înainte. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dora îî ceruse acestuia divorțul cu aproximativ o lună în urmă și erau separați. Cu o zi înainte de tragedie, tânăra profesoară și-a sunat o bună prietenă, căreia i-a dezvăluit că a divorțat. 

Pe acelaşi subiect

thetoc.gr

"Am scăpat de acest coșmar pe care îl trăiam. Am scăpat de un chin. Din fericire, am divorțat", i-a spus Dora, cu nici 24 de ore înainte să fie executată cu două focuri de armă.

Prietena Dorei, dar și alți apropiați ai cuplului urmează să fie audiați de polițiști, care vor să aibă o imagine cât mai completă a relației celor doi și a motivelor care i-au condus la finalul fatal. 

protothema.gr

Crimă în Rhodos: Dora a fost executată pe stradă, împușcată cu două focuri de armă

Dora a fost împușcată cu două focuri de armă. 

parapolitika.gr

Tocmai își parcase mașina pe strada Moscova, cel mai probabil ca să meargă la casa ei, care se află pe o stradă paralelă cu locul crimei. Fostul soț ar fi pândit în propria mașină, oprită la câțiva metri distanță. S-a dus la ea, a executat-o, apoi a fugit într-o direcție necunoscută. 

Scenele teribile au avut loc sub privirile îngrozite ale localnicilor. 

"Este oribil ce s-a întâmplat. Eram în bucătărie și mă odihneam când l-am auzit pe vecinul meu țipând și strigând să cheme poliția. Am ieșit cu toții pe stradă și am văzut grozăvia. Am aflat că fata locuiește în apropiere, dar nu o cunoșteam. Pacat că o tânără de 30 de ani să moară așa. Locuiesc aici de treizeci de ani, dar așa ceva nu am mai văzut", a declarat o femeie pentru protothema.gr.

protothema.gr

După ce a ucis-o, fostul soț s-a împușcat cu aceeași armă

Unii dintre cei care au văzut oroarea au reușit să rețină numărul de înmatriculare al mașinii bărbatului, apoi au sunat la poliție.

Ajunși rapid la locul crimei, oamenii legii au început cercetările și audierea martorilor. 

captura video YouTube

Cadavrul fetei a fost transportat la spitalul din Rhodos, pentru efectuarea autopsiei.

Câteva minute mai târziu, autoritățile au fost alertați că s-au auzit focuri de arm[ într-o casă din apropiere. Când au intrat, polițiștii l-au găsit pe fostul partener al femeii fără suflare.

captura video YouTube

Își luase viața cu aceeași armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Am divorţat, am scăpat de coşmar!". La 24 de ore, Dora a fost ucisă pe stradă, executată cu două focuri de armă, în insula Rhodos