Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mireasă a ajuns la spital în ziua nunţii, după ce s-a intoxicat cu florile din buchetul miresei. La coafor i s-a înceţoşat privirea

Ziua în care păşeşti în rochie albă spre altar reprezintă categoric un moment emoţionant pentru marea majoritate a femeilor, însă nu de acest lucru a avut parte o tânără care se visa mireasă. Un detaliu minuscul, dar presărat cu mult ghinion a transformat totul într-un dezastru.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.02.2022, 14:29

Christine Miller şi-a petrecut ziua nunţii la spital, după ce a suferit o reacție alergică la buchetul ei de mireasă. Femeia, mamă a trei copii, a distribuit un videoclip pe reţelele de socializare în care a arătat cât de haotică a fost ziua pe care o visase încă de când era mică.

În imagini apare îmbrăcată în rochia de mireasă, cu faţa umflată şi în lacrimi, după ce a ajuns la spital, dar şi în pijamale, întoarsă la recepţia nunţii. După ce a postat imaginile, mulți au întrebat-o ce s-a întâmplat în acel moment încât a fost nevoită să dispară de la propria nuntă pentru a merge la spital în cea mai importantă zi.

Primele simptome

Christine a povestit ulterior că a vrut să folosească flori de casă în buchetul de la nuntă, dar şi pentru ornamentele florale de la restaurant, aşa că înainte cu o zi a mers alături de familie şi a cules suficiente flori pentru a crea mai multe buchete. În dimineaţa nunţii, când s-a spălat pe faţă, s-a trezit cu o erupţie uriaşă pe piele şi mâncărimi insuportabile.

Pe acelaşi subiect

„Eu nu am deloc alergii, dar când am văzut m-am gândit «ok, trebuie să fie o alergie»”, a povestit ea.

După ce a luat nişte medicamente pentru calmarea presupusei alergii, tânăra a plecat la salon pentru coafură şi machiaj, unde, în timpul pregătirilor a adormit. Când s-a trezit, și-a dat seama că i se înceţoşa privirea.

„Am născut trei copii, toţi trei pe cale naturală”, a spus Christine, „şi acea durere pe care am simţit-o atunci era mult mult mai gravă”

În ciuda problemelor sale medicale, mireasa a refuzat să anuleze nunta, deoarece era weekendul Zilei Muncii și mulți invitați și-au folosit timpul liber plătit pentru a participa la eveniment. Simptomele însă au escaladat rapid, ajungând să dezvolte o febră foarte mare și să aibă frisoane: „În acel moment, arătam ca o persoană nebună: ochi roșii, umflături mari, erupție cutanată, față roșie, literalmente centimetri de muci care îmi curgeau”

Mireasa s-a întors la petrecere în pijamale

Pentru a contribui la dezastru, voalul i-a căzut de două ori în timp ce mergea spre altar și verighetele au fost uitate, așa că pastorul a scurtat ceremonia. Văzând că starea ei nu se îmbunătăţeşte a hotărât să fie dusă de urgență la spital. Medicii au liniştit-o şi au asigurat-o că se va simţi mai bine în doar o oră.

„Mi-au dat picături pentru ochi cu steroizi, injecții cu steroizi, injecții pentru alergii și mi-au prescris alți steroizi... ne-au spus să așteptăm încă o oră până să intre în organism și să așteptăm alte medicamente de la farmacie... Eram plină de speranță în acel moment şi mă gândeam că tot mă voi putea distra la recepție. Dar trecuse o oră și ne-am dat seama că nimic nu funcţionează”, adaugă Christine.

Seva din florile culese era aproape identică cu iedera otrăvitoare, fapt ce a afectat mucoasa şi căile respiratorii ale femeii, relatează The Sun. Într-un final a început să se simtă mai bine şi era pregătită să plece din spital. La întoarcere, tânăra a spus că soțul ei a oprit maşina la un supermarket şi i-a cumpărat o pereche de pijamale pe care scria „Mireasă”, pe care a ajuns să le poarte la recepție pentru a se simţi mai confortabilă.

Pentru că nu mai apucat să mănânce, proaspeții căsătoriți au comandat pizza la hotel

După ce au întârziat cu trei ore și jumătate la petrecere, mireasa a spus că inclusiv dansul mirilor a devenit foarte stânjenitor în acele condiţii și nici nu au apucat să mănânce din moment ce mâncarea fusese deja pusă deoparte. Proaspeții căsătoriți s-au întors la hotel la ora 23:15.

„El a comandat pizza, eu am adormit cu cârpele pe faţă înainte ca pizza să ajungă...el a mâncat pizza...sfârşit”, a glumit la final.

Potrivit Inside Edition, celor doi iubiți li s-a mai oferit o șansă de a-și face fotografiile de nuntă aproximativ o săptămână mai târziu, dar nu fără un buchet hipoalergenic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O mireasă a ajuns la spital în ziua nunţii, după ce s-a intoxicat cu florile din buchetul miresei. La coafor i s-a înceţoşat privirea