Antena Meniu Search
x

O tânără de 18 ani și-a găsit sfârșitul pe o șosea din Florida, la o săptămână după ce a mărturisit că nu a avut niciodată un accident: "Viața este nedreaptă"

O adolescentă de 18 ani, cunoscută pe TikTok, a sfârșit în mod tragic într-un accident rutier, la doar câteva zile după ce le-a spus fanilor că nu a avut niciodată un accident.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 17:26

Kara Santorelli, în vârstă de 18 ani, și-a găsit sfârșitul pe o șosea din Florida, după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit-o din plin. Cu o săptămână înainte de accident, ea a distribuit un videoclip pe TikTok despre faptul că nu a fost niciodată implicată într-o accident rutier, potrivit The Sun.

Videoclipul înfiorător care parcă urma să-i prezică sfârșitul a devenit viral și a strând 2,3 ​​milioane de aprecieri, iar cei care l-au văzut sunt acum șocați de cele întâmplate. 

Kara avea doar 18 ani, dar ea a atins mai multe vieți în cei 18 ani decât ating mulți oameni într-o singură viață. Kara a fost iubită și a fost o lumină care a strălucit cât timp a existat pe pământ, a spus mătușa tinerei.

Urmăritorii tinerei au fost șocați de veste

Pe acelaşi subiect

Cei aproape 50.000 de urmăritori ai Karei de pe TikTok și-au împărtășit șocul după moartea ei bruscă și neașteptată. 

„Odihnește-te în pace, Kara. Viața este atât de nedreaptă”.

Cum poate cineva să fie atât de plin de viață și de prezent într-o zi și pur și simplu să dispară în următoarea”

Imaginați-vă să trăiți o viață la fel ca alți adolescenți. Vorbești, mergi la școală, te uiți la TikTok, te joci cu prietenii și dintr-o dată dispari”. 

Kara a avut o înmormântare la Pensacola Beach săptămâna trecută, la care au participat familia și prietenii. Familia ei a cerut celor îndurerați să facă o donație către Chesapeake Bay Retriever Foundation pentru a-i ajuta pe câinii pe care tânăra i-a iubit atât de mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O tânără de 18 ani și-a găsit sfârșitul pe o șosea din Florida, la o săptămână după ce a mărturisit că nu a avut niciodată un accident: "Viața este nedreaptă"