Antena Meniu Search
x

”Vise dulci, ne vom revedea!” Un tată din Anglia își plânge fiul de 5 ani găsit mort în casă în seara de Revelion

Tatăl unui băiețel de cinci ani din Marea Britanie, care a fost găsit mort în casă în seara de Revelion, i-a adus un omagiu „celui mai bun prieten” al său și i-a promis că „ne vom revedea într-o zi”.  Mama copilului a fost reținută de polițiști după ce „a fugit în stradă strigând că nu poate respira”.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 10:57

”Vise dulci, ne vom revedea!” Un tată din Anglia își plânge fiul de 5 ani găsit mort în casă în seara de Revelion
”Vise dulci, ne vom revedea!” Un tată din Anglia își plânge fiul de 5 ani găsit mort în casă în seara de Revelion - dailymail.co.uk

Dylan Scanlon a fost găsit mort într-o casă din zona Limeside din Oldham, vineri, în seara de Revelion, în jurul orei 18.20, după ce serviciile de urgență s-au grăbit la adresă.

Mama copilului găsit mort în casă a fost reținută de polițiști

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost reținută în temeiul Legii privind sănătatea mintală, a transmis poliția.

Cu inima frântă de durere, tatăl lui Dylan, Gary Keenan, a scris pe Facebook un mesaj în memoria fiului său de 5 ani: „Pentru Dylan al meu, te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Ai fost cel mai bun prieten al meu și chiar o să-mi fie dor de tine, fiule. Vise dulci și ne vom revedea într-o zi. Te iubesc fiule. RIP Dylan, te iubește tata”, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

O vecină a descris scene de coșmar după moartea băiețelului

După moartea băiatului, o vecină a descris cum mama lui Dylan a fugit în stradă strigând că „nu poate respira”.  

„Mama băiatului a ieșit în stradă și a strigat: „Nu poate respira”. O femeie care locuiește la câteva uși distanță a auzit ce se întâmplă și a intrat în casă”, a povestit vecina.

Mama băiețelului ar suferi de tulburări psihice

Poliția a lansat o investigație și a declarat că ancheta în cazul decesului copilului a fost înaintată Oficiului Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) din cauza „contactului anterior”.

„Investigația noastră este în fazele incipiente și cerem oricui deține informații să ne contacteze imediat. Datorită contactelor anterioare ale poliției, acest incident a fost înaintat Direcției noastre de Standarde Profesionale și va fi îndrumat Biroului Independent pentru Conduita Poliției”, a transmis poliția.

Băiețelul de cinci ani a fost declarat mort la fața locului iar mama lui, o femeie de 30 de ani a fost reținută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » ”Vise dulci, ne vom revedea!” Un tată din Anglia își plânge fiul de 5 ani găsit mort în casă în seara de Revelion