Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O tânără însărcinată în 7 luni a fost împuşcată mortal, în SUA. 50.000 de dolari, recompensă pentru prinderea atacatorului

O tânără din Philadelphia, însărcinată în şapte luni, a fost împuşcată mortal, sâmbătă seara, imediat după ce a participat la o petrecere dedicată bebeluşului ei.

de Redactia Observator

la 22.11.2021 , 11:56

Tânăra a fost împuşcată în cap şi în stomac, în jurul orei locale 20, atunci când descărca din maşină cadourile pe care le primise pentru copilul nenăscut, potrivit AP.

Într-o declaraţie de presă, Departamentul de Poliţie din Philadelphia a transmis că tânăra de 32 de ani a fost declarată decedată câteva minute mai târziu după atac, la fel şi bebeluşul.

"A fost un ofițer la câteva străzi distanță care a auzit împușcăturile. Când au venit aici, au descoperit victima care fusese împuşcată de mai multe ori". Până în prezent, nu au fost efectuate arestări în legătură cu incidentul de sâmbătă seara și nicio armă nu a fost recuperată, a spus departamentul. Primarul Philadelphiei, Jim Kenney, a scris duminică pe Twitter că orașul oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru informațiile care pot duce la arestarea agresorului. "Această știre este profund supărătoare și sfâșietoare. Inima mea este către cei dragi victimei în această perioadă dureroasă", a scris Kenney.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O tânără însărcinată în 7 luni a fost împuşcată mortal, în SUA. 50.000 de dolari, recompensă pentru prinderea atacatorului