Antena Meniu Search
x

Video O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei

O tânără a ajuns la spital, cu leziuni la spate, după ce a căzut de la balcon și a aterizat pe o mașină parcată în fața blocului. Se pare că roșcata se bucura de un moment intim cu iubitul ei, când a alunecat de pe balustradă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.09.2021, 10:01

O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei - captura video Daily Star

Imagini teribile filmate de o cameră de supraveghere surprind momentul în care o femeie pe jumătate goală cade la balcon și se prăbușeșete pe plafonul unei mașini. Din fericire, roșcata a scăpat cu viață în urma incidentului.

După impactul extrem de violent, tânăra pare să aibă o durere puternică la spate. După câteva minute, iubitul femeii poate fi văzut cum aleargă spre ea și o ajută să coboare de pe mașină.

A sărutat-o, a îmbrățișat-o, apoi a dus-o la spital. 

"Mă îndreptam spre casă când s-a întâmplat. Nu am văzut-o căzând, dar am auzit un zgomot puternic, apoi am văzut-o pe mașină. Un bărbat a venit apoi la ea și a ajutat-o", a declarat un localnic pentru presa locală, relateză Daily Star, care a publicat imaginile dramatice.

Pe acelaşi subiect

Cuplul a fost nevoit să plătească daune pentru mașina avariată

În urma căzăturii, femeia s-a ales cu o leziune minoră la spate. A fost nevoită să stea câteva săptâmăni la spital, pentru a se vindeca.

Acum, se află în stare stabilă.

Cuplul a fost nevoit să plătească daune vecinului de bloc, pentru mașina avariată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei