Antena Meniu Search
x

Ofițer de poliție din Anglia a agresat sexual un copil la o petrecere. Bărbatul a fost demis şi urmează să fie condamnat miercuri

Un ofițer al Poliției Metropolitane a fost demis după ce a fost condamnat pentru agresarea sexuală a unui copil la o petrecere, potrivit Sky News.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 11:53

Ofițer de poliție din Anglia a agresat sexual un copil la o petrecere - Shutterstock

Polițistul Farhan Ghadiali a fost găsit vinovat de o "infracțiune extrem de gravă", a declarat Poliția Metropolitană. PC Farhan Ghadiali a efectuat atacul în Buckhurst Hill, Essex, în septembrie 2019, a auzit un juriu de la Chelmsford Crown Court.

Ghadiali, care a fost atașat la Unitatea de comandă Central West Command a Met, a fost găsit vinovat în martie, în urma unei anchete a poliției din Essex.

El urmează să fie condamnat miercuri, potrivit Mediafax. Ghadiali a fost concediat din Poliția metropolitană după ce un juriu pentru abateri a constatat că acesta a încălcat standardele de comportament profesional în ceea ce privește comportamentul dezonorant.

Comisia a constatat că acțiunile care au dus la condamnarea sa au fost considerate abateri grave și a fost concediat fără preaviz.

Comisarul-șef Louise Puddefoot a declarat: "PC Ghadiali a fost găsit vinovat de o infracțiune extrem de gravă. Pentru ca Met să își asigure atât încrederea publicului, cât și încrederea acestuia, trebuie să ne protejăm mai bine integritatea, eliminându-i pe cei care nu sunt apți să servească, cum ar fi acest individ care a fost demis astăzi. Punem mai multe resurse în investigarea acuzațiilor de astfel de abateri".

Met a declarat că Ghadiali a fost suspendat din funcție din decembrie 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Ofițer de poliție din Anglia a agresat sexual un copil la o petrecere. Bărbatul a fost demis şi urmează să fie condamnat miercuri