Antena Meniu Search
x

Oprită de poliţişti pentru că mergea cu un Grinch gonflabil în maşină: "Pasagerul arată suspect". Regula încălcată de şoferiţa din SUA

O şoferiţă din SUA a fost oprită în trafic de poliţişti, care au prins-o în maşină cu ... Grinch. Păpuşa gonflabilă, care avea dimensiunile unui om, a fost descrisă drept "pasager suspect". Şi, cu toate că oamenii legii au înţeles că se apropie Crăciunul şi că toată lumea e cuprinsă de spiritul sărbătorilor, n-au trecut cu vederea abaterea: "Ceea ce a făcut este ilegal".

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 17:46

Şoferiţa, prinsă cu Grinch în maşină
Şoferiţa, prinsă cu Grinch în maşină. Ce regulă încălcase - Twitter

În preajma sărbătorilor de iarnă, oamenii umblă prin oraş încărcaţi cu fel de fel de pachete şi cadouri de Crăciun. În timp ce unii dintre ei se folosesc de maşinile personale ca să se deplaseze mai uşor, alţii vor doar să îşi decoreze cât mai festiv autoturismele. O femeie din Statele Unite a ales să se plimbe prin suburbiile oraşului Phoenix din Arizona, avându-l ca pasager în dreapta pe Grinch. Varianta gonflabilă, de jucărie, a celebrului personaj. Doar că ideea nu li s-a părut amuzantă şi poliţiştilor. Un echipaj a oprit-o pe şoferiţă şi i-a cerut explicaţii, întrucât "pasagerul arată suspect".

Şoferiţa, prinsă cu Grinch în maşină. Ce regulă încălcase

Motivul pentru care poliţiştii au decis să o tragă pe dreapta? Potrivit Mirror, femeia conducea pe o bandă destinată exclusiv maşinilor cu mai mulţi pasageri la bord. Iar cum păpuşa gonflabilă nu poate fi numită om, aceasta a încălcat legea din Codul Rutier american, fiind singură în autoturism. Şoferiţa s-a ales cu o citaţie. "Cu toate că apreciem spiritul festiv, ceea ce a făcut este ilegal", a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei din SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Oprită de poliţişti pentru că mergea cu un Grinch gonflabil în maşină: "Pasagerul arată suspect". Regula încălcată de şoferiţa din SUA